Ana SayfaDizilerBaraj 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım'ın Eski Karısı Ve Kızı Geliyor!

İlgili Postlar

Baraj 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım’ın Eski Karısı Ve Kızı Geliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj 11. yeni bölümüyle 27 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Polisler her yerde Nehir’i arar. Nazım, işinden izin alıp onu ormandaki kulübede saklar. Tarık, baraja dönüp Nehir’i bulur ve ondan af dileyip ona aşık olduğunu söyler. Nehir, onu kovar. Nazım, Tarık’la birbirlerine girer. Tarık, Fulya ile nişanlanmaya karar verir. Öte yandan İbrahim, onun Zahra ile öpüştüklerini görüp videoya çeker ve ikiliyi tehdit eder. Fulya’yı da koluna alan Tarık, Nazım’la Nehir’i nişanına davet eder. Nişana giderken Nazım’la Nehir kaza yapar. Baraj 11. bölüm 1. fragmanı yayında. Nazım’ın, eski karısı ve kızı geliyor.

Salı Dizileri 2020

Nazım’ın Eski Karısı Ve Kızı Geliyor!

Baraj 11. bölüm 1. fragmanında; Nehir, yaralanıp hastaneye kaldırılıyor. Nazım, Nehir’den iyileşene kadar kendisinin evinde kalmasını daha sonra istiyorsa gidebileceğini söylüyor. Hapisten kurtulan Zerrin, onu yalnız bırakmıyor. Nazım’ın kapısının zili çalıyor ve kapıyı Zerrin açıyor. Onu bir kadın ve bir küçük kız soruyor. Eski karısı ve kızını kapıda gören Nazım, şok oluyor. Kadın, bir süreliğine onun yanında kalmak istediğini söylüyor. Ona bunu kızları için rica ediyor. Nazım’ın cevabı ne olacak?

İşte Baraj 11. bölü 1. fragmanı….

BARAJ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Kemal bey, eşi ve kızıyla Baraj’a döner. Tarık, hemen Nehir’in bulunduğu kulübeye gidip ona yaptıklarından pişman olduğunu ve kendisini affetmesini ister. Nehir, onu kovar. O ise, başta oyun olarak başladığını ama sonradan ona aşık olduğunu söyler. O sırada Nazım gelir. İkili bir kavgaya tutuşur.

Zahra, Tarık’ı karnındaki bebekle tehdit etmeye devam eder. Tehditlere aldırmayan Tarık, Fulya’yla bir an evvel evlenmek istediğini Kemal beye söyler. Kemal, bey yurt dışı seyahatinden sonra nişanlarını İstanbul’da yapmak ister. Tarık, acele edip orada aile arasında bir nişan yapmak istediğini söyleyince Fulya havalara uçar.

Polisler her yerde Nehir’i arar. Baraj’a da gidip orada soruşturma yapar. İbrahim polisleri, Nazım’ın kaldığı kulübeye götürür. Nazım, Nehir’i saklayıp onlara öyle birini görmediğini tanımadığını söyler. İfade vermek için hem Tarık, hemde Nazım karakola götürülür. Tarık, Fulya’yı da alıp Nazım’ın evine gidip içeri girer. Nehir’le onu akşam olacak nişanlarına çağırır.

Nazım, nişana gitmek istemez. Ama Nehir, onlara nişanlarına geleceklerini söyler. Nazım, Nehir’le bu yüzden tartışır. Zahra, fenalaşıp hastaneye kaldırılır. Onun başında yine Tarık’ı gören Zahra’nın kocası onlardan şüphelenip bebeğe DNA testi yapılmasını ister. İbrahim, Zahra ile Tarık’ı öpüşürken görüp onlarını videosunu çekmiştir ve o videoyla ikiliyi tehdit eder.

Tarık, tehditlere boyun eğmeyince İbrahim, nişanda o görüntüleri herkese izlettirmek için bilgisayarın başından ayrılmaz. Nazım ile Nehir, yolda kaza geçirir. Kanlar içindeki Nehir’i kucağına alan Nazım, nişana gelip yardım ister. O sırada İbrahim, videoyu açar. Zahra’nın kocası görüntüleri izler.

Baraj 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Kazada Ağır Yaralanan Nehir’e Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler