Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Garip Menekşe'yi Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Garip Menekşe’yi Öldürüyor Mu?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Salih, gazinodan tanığı Garip’i cinayet işlemesinden korkup doktor hanıma getiriyor. Önce doktor hanımla kendi konuşan Salih, ona yeni hayatını anlatıyor. Doktor hanım onun, parayı har vurup harman savurmasından endişeleniyor. Osman, annesinin öldüğü anları doktor Ayşe’ye anlatıyor. Alya, parmağındaki sargıyı çıkarıp doktor hanımın karşısına çıkıyor. Doktor Deniz, eşiyle problem yaşıyor. Akif ise, çok üzgün şekilde doktor Piraye’ye geliyor. Kırmızı Oda 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Garip, Menekşe’yi öldürüyor mu?

Cuma Dizileri 2020

Garip Menekşe’yi Öldürüyor Mu?

Kırmızı Oda 9. bölü 1. fragmanında; Garip, 6 yaşındayken kaybettiği annesinin mezarını ziyaret ediyor. Daha sonra Menekşe geliyor ve ondan kendisini affetmesini istiyor. O sırada Garip ona bıçak çekiyor. Menekşe, yerde yatarken görünüyor. Garip, kliniğe gidip herkesle helalleşiyor. Genç bir kız çok sevdiği birinin kendisine büyük bir kötülük yaptığını doktor Ayşe’ye itiraf ediyor. Alya, büyük bir değişim yaşıyor.

İşte Kırmızı Oda 9. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Salih, kliniğe Garip beyi getiriyor. Hüseyin, onu görünce konuşmak istiyor. Ama Salih’in kibirli tavırlarını görünce çok kırılıyor. Salih, önce doktor hanımla konuşuyor ve ona yeni hayatını anlatıyor. Lüks içinde yaşadığını ama sürekli ağladığını söylüyor. Onu dinleyen doktor hanım, yeni arkadaşlarıyla birlikte Salih’in o paraları har vurup harman savurmasından endişeleniyor.

Doktor hanım Garip beyle tanışıyor. Onu dinledikçe onun bir cinayet işleyebileceğini düşünemiyor. Kaskatı bir adam olan Garip, başlıyor Menekşe ile tanışmasını anlatmaya. Küçük yaşta ailesi tarafından evlendirilen Garip’in üniversiteye giden çocukları vardır. Garip, kendisini işine adayıp şimdiye kadar hiç bir kadına bakmadığını anlatıyor.

Ama bir gün kimsesi olmayan Menekşe, pavyonda çalışmak için geliyor. Garip ona, bu işin ona göre olmadığını, orada solacağını söylüyor. Menekşe, ısrarla işte çalışmak istiyor. İki ay ilişki yaşayan Garip ona kör kütük aşık oluyor. Ama o bir gün, pavyona gelen genç ve zengin biriyle çıkıp gidiyor. Ondan sonra onu öldürmek istiyor. Doktor hanım, Garip’le konuşup onu ikna etmeye çalışıyor.

Osman, annesinin öldüğü anı doktor Ayşe’ye anlatıp rahatlıyor. Akif ise, ablasıyla geliyor. Bu sefer Akif, bir valizle ve perişan halde geliyor. Evinde yangın çıktığını ve her şeyinin yandığını anlatıyor. Alya, doktor hanımın karşısına yıkanıp saçları taranmış parmağındaki sargıyı çıkartmış bir vaziyette geliyor. Hikayesinin geri kalanında annesinin tutuklandığını ve hapisten çıktıktan sonra İstanbul’a taşındıklarını anlatıyor.

Kırmızı Oda 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alya’yı Kim Neden Öldürmek İstiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler