Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alya'yı Kim Neden Öldürmek İstiyor?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alya’yı Kim Neden Öldürmek İstiyor?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 8. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kendisini terk eden kadını öldürmek isteyen Garip beyle konuşan doktor hanım, onu yaptığı bu hatadan döndürmeye çalışır. Garip, kadının aldattığını ve onun cezasının ölmesi olduğunu söyler. Bakalım, doktor hanım yeni bir cinayetin önüne geçebilecek mi? Kırmızı Oda 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Alya’yı kim neden öldürmek istiyor?

Cuma Dizileri 2020

Alya’yı Kim Neden Öldürmek İstiyor?

Kırmızı Oda 8. bölüm 2. fragmanında; Salih, doktor hanıma çocukluk anılarını anlatıyor. Osman. doktor Ayşe’ye annesinin öldüğünü açıklıyor. Alya, annesinin sadece kendisini sevmediğini anlıyor. Öte yandan, Alya’yı bıçaklı birisi onu öldürmeye çalışıyor. Doktor hanım, Garip beyle konuşup onu namusun kanla temizlenmeyeceğini anlatmaya çalışıyor. Akif hocanın ablası gelip, ona deli raporu falan almak istemediğini söylüyor.

İşte Kırmızı Oda 8. bölüm 2. fragmanı….

KIRMIZI ODA 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Meliha, intihar etmekten son anda vazgeçer. Melek, onu bir süre takip eder ve sonra bırakmak zorunda kalır. Kızının yaşadığından haberi olmayan Meliha, evlat acısıyla yaşamaya devam eder. Doktor hanıma hikayesinin sonunu anlatmak için gelen Meliha, o kadar çok şeyi anlattıktan sonra Nejdet ile olan hikayesini anlatmakta zorlanır. O gün Necdet’in evine gittiğinde onu bir kadınla yatakta gören Meliha, onca yaşadığı acıya rağmen bu acıya dayanamayıp intihar etmeye kalkıştığını anlatır.

Sırf, saçlarına Necdet’in dokunduğu kestiğini, sonra banyo yaptıktan sonra kendisini asmaya çalıştığı sırada kızının geldiğini anlatır. O günden sonra Meliha, Necdet ile görüşmemiştir. Hikayesi biten Meliha, doktor hanımla vedalaşıp gider. Doktor Piraye’nin eski hastalarından Akif’in neden bu hale geldiği ortaya çıkar. Matematik öğretmeni olan Akif, bir öğrencinin kendisine sarılması yüzünden işinden olur.

Kontrollü davranmaya çalışırken, insanlardan soyutlanır ve bir poşet dolusu eşya ile gezer. Küçük Osman ise, doktor Ayşe’ye tekrar gelir. Oyuncakların içinde bir köpek yavrusu bulur. Onu avucunun içine alıp saklayacak yer bulamaz. Daha sonra bir kadın figürlü oyuncağı toprağa gömer ve o köpek yavrusunu da onun yanına bırakır.

Doktor Ayşe’den, ona iyi bakmasını ister. Doktor Deniz’e, bir çift evlatlık aldıkları kızlarına durumu nasıl açıklayabilecekleri konusunda ondan yardım ister. Bu durum doktor Deniz’i geçmişine götürür. Mutlu bir çocuk olan İpek, annesinin hamile olduğunu anladığını Deniz’e söyler.

Kırmızı Oda 8. Bölüm Ön İzleme Yayında! ‘Bir İnsanı Öldürmenin Hiç Bir Haklı Sebebi Olamaz’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler