Ana SayfaDizilerÖğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüya'nın Annesi Neden Akif Hocanın İsmini...

İlgili Postlar

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüya’nın Annesi Neden Akif Hocanın İsmini Veriyor?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Öğretmen, 7. yeni bölümüyle 25 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akif hoca, sınıftaki öğrencilere kendisine yardım ettikleri için teşekkür eder ve görevlerinin bittiğini açıklar. Onlardan, Taner hocaya ne olacağını monitörden izlemelerini ve olan her şeyi canlı yayında yayınlamalarını ister. O sırada Taner hoca, içeri girier ve Akif’in karşısına çıkıp kendisiyle derdinin ne olduğunu sorar. Akif, ona her şeyin o an için olduğunu söyler. Öğretmen 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Rüya’nın annesi neden Akif hocanın ismini veriyor?

Pazar Dizileri 2020

Rüya’nın Annesi Neden Akif Hocanın İsmini Veriyor?

Öğretmen dizisinin 7. bölüm 2. fragmanında; Taner hoca, Akif hocayla gayet kendisinden emin konuşuyor. Rüya’nın annesinin kızının katilinin Akif hoca olduğunu itirafının videosunu ona izletiyor. Akif hoca, bu video karşısında donup kalıyor.

İşte Öğretmen 7. bölüm 2. fragmanı..

ÖĞRETMEN 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Akif, sur çetesine yardım eden ve Rüya’nın ölümüne neden olan kişinin okul öğretmenlerinden Avcı kod adlı biri olduğunu anlar. Öğrencileri de listeyi görünce çok şaşırır. Akif, onlardan bu öğretmeni bulmalarını aksi taktirde sınıfı patlatacağını söyler. Zeynep, bir şeyler hatırlayıp okulun önüne gelir.

Metin müdür, baygınlık geçiren Zeynep’i evine gönderir. Yılmaz, onu evine bırakacağını söyleyip başka bir yere götürüp, ondan bilgi almaya çalışır. Hatta, gizlice Zeynep’le içeri girip Akif’i tehdit eder. Durumu öğrenen Metin müdür, içeri özel tim gönderip Zeynep’i dışarı çıkartır. Yılmaz, komiser, Metin müdürün onların içeride olduklarını bilmesine çok şaşırır.

Öğrenciler, Harun ve Taner hoca arasında yoğunlaşır. Mine, tuvalette bir video çekip, Harun hocanın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu, yüz vermeyince de takımdan kovduğunu, Rüya’yı da bu yüzden öldürmüş olabileceğini söyler. Akif, öğretmenlerin bulunduğu yere bağlanıp Mine’yi konuşturuyor. Harun hoca, onun rahatsızlığını annesinden öğrendiğini o yüzden takımdan onu atmak zorunda kaldığını söyler.

Mine, paylaşımı için çok üzülür ve taciz olayının yalan olduğunu itiraf eder. Akif, o videonun paylaşılmasını engellediğini söyleyince rahatlar. Geriye bir isim kalır oda Taner. Akif, sur çetesinin Avcı kod adlı, işbirlikçisinin Taner hoca olduğunu açıklar.

Öğretmen 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Taner Hocaya Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler