Ana SayfaDizilerHekimoğlu 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş'in Selin'le Görüşmeleri İpek'in Gözünden Kaçmıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş’in Selin’le Görüşmeleri İpek’in Gözünden Kaçmıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 23. yeni bölümüyle 27 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye gelen bir hasta ısrarla kendisini Ateş’in tedavi etmesini ister. Hatta ona, musallat olur. AİDS tanısı konulan hasta, Zeynep onu muayene ettiği sırada onun yüzüne enfekte kan öksürür. Bu durum sonrasında Emre ile Zeynep, yakınlaşmaya başlar. Bakalım bu yakınlaşmanın sonunda ikili arasında büyük bir aşk mı doğacak? Hekimoğlu 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş’in, Selin’le sık sık görüşmeleri İpek’in gözünden kaçmıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş’in Selin’le Görüşmeleri İpek’in Gözünden Kaçmıyor!

Hekimoğlu 23. bölüm 2. fragmanında; Zeynep ile Emre, iyice yakınlaşıyor. Orhan, Ateş’in aldığı notları görüyor ve onu uyarıyor. Oda fotokopi çektiğini söylüyor. İpek, Ateş’in Selin’i sık sık ziyaret ettiğini görüyor ve Orhan’a onların arasında neler olduğunu soruyor. Orhan. Ateş’e, Selin’e olan ziyaretlerini azaltmazsa İpek’in onu takip bile ettirebileceğini söylüyor.

İşte Hekimoğlu 23. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/kn3frlORH-c

HEKİMOĞLU 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Dünyaca ünlü Türk bisiklet yarışçısı Önder, yarış sırasında fenalaşıp hastaneye getirilir. Ateş ve ekibi hastanın, rahatsızlığını araştırmaya başlar. Önder’in menajeri onun bir an evvel hastaneden çıkması için İpek’e büyük bir miktar bağış bile yapar. Hasta doping aldığını itiraf eder. Ama onun bu rahatsızlığı dopingden olmadığı ciğerinde hava olduğunu anlaşılır.

Önder’in ciğerindeki hava büyük bir titizlikle alınır. Ancak hasta iyileşeceğine daha da kötüleşir. Onun kanser olmasından şüphelenir ve gerekli testler yapıldıktan sonra kanserde olmadığı anlaşılır. Ama Önder’in menajeri basına onun kanser olduğunu haber verir. Ateş, bunu yapanın menajer olduğunu anlar. O da itiraf etmek zorunda kalır. Önder’e, kanseri atlatıp tekrar yarışlara katıldığı zaman büyük olay olacağı için yaptığını söyler. Ama Önder, onu işten kovar.

Ateş, ekibinden Önder’in boyun emarı çekilmesini ister. Önder’in, bir hastalığı olduğunu ve kan transferi aldığı sürece sağlıklı olabileceğini anlar. Selin’in gergin olmasından onun hayatında bir şeylerin ters gittiğini anlaşan Ateş, Metin’le aynı seansa girer. İkili, orada birbirlerine girer. Ateş, gizlice Metin’in dosyasını bulup onun sağlığı hakkında bilgi edinir. Zeynep ile Emre, bisiklet yarışına girer ve kazanan Zeynep olur.

Hekimoğlu 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Emre Arasında Sürpriz Yakınlaşma!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler