Ana SayfaDizilerKübra Kip Ekranlara Geri Dönüyor

İlgili Postlar

Kübra Kip Ekranlara Geri Dönüyor

İlk kez 2010 senesinde ekran karşısına geçen Kübra Kip hem güzelliği, hem de yeteneğiyle milyonları kendine hayran bırakmıştı. 2017 senesinde Fox Tv ekranlarında yayımlanan “Kayıt Dışı” dizisinin ardından ekranlara bir süre ara veren Kübra Kip ekranlara geri dönüyor. Başarılı oyuncunun yeni projesi belli oldu. İşte Kübra Kip’in yeni dizisi;

Büyük Bir Çıkış Yakaladı

“Kayıt Dışı” dizisinde onun için her şeyi yapabilecek iki ağabeyiyle birlikte yetimhanede büyümüş, okumuş, avukat olmuş kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadını canlandıran Kübra Kip “Sevda” karakteriyle milyonların kalbine taht kurdu.

Kübra Kip Kimdir?

Tiyatroyu Bırakmadı

Ekranlardaki kariyerine devam ederken tiyatrodan kopmayan Kübra Kip, İstanbul’da bir alternatif sahnede tiyaroseverlerle buluşmaya devam etti. Yönetmen Kıvanç Sezer’in Babamın Kanatları filmindeki rolüyle 23. Uluslararası Adana Film Festivali ve 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Genç yaşta elde ettiği başarıyla ön plana çıkan isimlerden olan Kübra Kip, kısa süreli aranın ardından yeniden ekranlara dönmeye karar verdi.

Kübra Kip Ekranlara Geri Dönüyor

Altın Portakal ödüllü Kübra Kip, ‘Seni Çok Bekledim’ dizisiyle ekrana dönüyor. Başarılı oyuncu Kübra Kip, merakla beklenen ‘Seni Çok Bekledim’ dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Altın Portakal ödüllü oyuncu, Özcan Deniz’in başrolünde yer aldığı dizide ‘Mihre’ karakteriyle izleyiciyle buluşacak. Çekimleri başlayan ‘Seni Çok Bekledim’ dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kübra Kip, dizide etkileyici performansıyla Özcan Deniz’in (Kadir) annesinin gençliğini canlandıracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler