Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy'a Zam Şoku

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’a Zam Şoku

Geçtiğimiz yıl Tarabya’da aylık kirası yaklaşık 30 bin TL olan bir villaya taşınan ünlü sunucu Burcu Esmersoy zam şoku ile karşı karşıya kaldı. Ev kirasında oldukça yüksek bir zam yapıldığı iddia edilen Esmersoy’un konuyla ilgili olarak mahkemeye başvuracağı söyleniyordu. Gündeme bomba gibi düşen iddialar karşısında Esmersoy’dan ilk açıklama geldi. İşte ünlü sunucunun o açıklamaları;

Burcu Esmersoy Gönlünü İtalyana Kaptırdı

Geçtiğimiz sene iş adamı Berk Suyabatmaz’dan boşandıktan sonra Vakko veliahttı ünlü iş adamı Allan Hakko ile aşk yaşamaya başlayan Burcu Esmersoy’un ilişkisi kısa sürmüştü. İkilinin mutluluk fotoğraflarına gölge gibi düşen ayrılık hakkında Esmersoy sessiz kalmayı tercih etmişti.  Yaz aylarının başında Burcu Esmersoy, kalbini  İtalyan bir iş insanına kaptırdı. Burcu Esmersoy, son paylaşımını Instagram sayfasından yaptı ve pareosunun üzerinde duran bir erkek elini yayımladı.

Burcu Esmersoy Parmak Isırttı!

Hakkettiğim Hayatı Yaşıyorum

Geçtiğimiz aylarda bir röportaj veren Burcu Esmersoy “Hep çok çalıştım, geldiğim yere kendi çabamla geldim. Hak ettiğim yerdeyim, hak ettiğim hayatı yaşıyorum. Güçlendim, aslında bizim işte derimiz kalınlaşıyor ya çok da kalın derim yok ama benim de üzüldüğüm, eve kapandığım, depresyon yaşadığım zamanlar oluyor.” sözleriyle dile getirdi. En çok korku filmi izlemeyi sevdiğini de itiraf eden ünlü sunucu açıklamasına En büyük sıkıntım, İMBD’nin altı puan üzerinde korku filmi peşindeyim. 3.6’ları falan da seyrediyorum. Tek başıma seyrederim. Bugüne kadar özel hayatımda korku filmi seven bir insan bulamadım, yok öyle bir insan. Kız arkadaşlarımla oturur, seyrederim. Yalnız yaşayan kadın olunca, evde hareket heyecan olsun istiyorsun. Yataktan kalkıp, banyoya giderken o karanlıkta başına neler gelecek bilmiyorsun ya.” açıklamasını yapmıştı.

Burcu Esmersoy’a Zam Şoku

Geçtiğimiz sene Tarabya’da aylık kirası yaklaşık 30 bin TL olan bir villaya taşınan sunucu Burcu Esmersoy‘a ev sahibi tarafından oldukça yüklü bir zam yapıldığı iddia edildi. Kirasının bu yıl 30 Bİn TL’den 50 Bin TL’ye çıkacağını öğrenen Burcu Esmersoy’un bu duruma kayıtsız kalmadığı ve olayı mahkemeye taşıyacağı iddia edildi. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü sunucu “Her gün kendimle ilgili acayip haberler görüyorum, duyuyorum. İzlensin, bakılsın, konuşulsun, tıklansın diye ne çok uğraşıyorsunuz benimle. Şanım yürüsün” ifadelerini kullandı.

Burcu Esmersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler