Ana SayfaDedikoduSıla Ve Hazer Amani'nin Ayrılık Nedenleri Ortaya Çıkmaya Başladı...

İlgili Postlar

Sıla Ve Hazer Amani’nin Ayrılık Nedenleri Ortaya Çıkmaya Başladı…

Ünlü müzisyen Sıla ile şef Hazar Amani’nin ayrılık dedikodusu magazin haberlerine son dakika olarak bomba gibi düşmüştü. Usta şarkıcının  önceki akşam eşi olmadan gece dışarı çıkması ise ayrılık dedikodularını ayrıca güçlendirdi. Şimdi ise ünlü ikilinin evliliklerindeki kara bulutların yaşanmasıyla alakalı birden fazla iddia ortaya çıktı. İşte ünlü ikilinin ayrılık nedenleri Haberimizde..

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani Boşanıyor mu?

Sıla Ve Hazer Amani’nin Ayrılık Nedenleri Ortaya Çıkmaya Başladı…

Hürriyet haber’in yapmış olduğu özel haberine göre; Ocak’ta dünya evine giren Sıla ve Hazer Amani çiftimim yaşadığı evleri ayırdıkları iddia edildi.. İddialardan bir diğeri ise, Ünlü şarkıcının eşi Hazer Amani üzerinde  psikolojik baskı olulturduğu ve Hazer Amani’nin eski eşi olan Deniz Mumcuoğlu ile aralarındaki irtibatlaşma kara bulutların dolaşmasına sebep olduğu iddia edildi..

Sıla kimdir?

Hazer Amani Kimdir?

Öte yandan yapılan başka bir iddiaya göre de, usta şarkıcının yakın dostlarının bu evliliği sonlandırması için Sıla’ya telkinler yapmalarıydı.. Ünlü ikilinin pandemi döneminde maddi bakımdan sıkıntıya düşmelerinin aralarındaki krizin çoğalmasında etken olması ise yapılan bir diğer iddialardan biri..

Yılın Bombası!.. Sıla İle Demet İşbirliğinde..

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler