Ana SayfaDedikoduÇağla Şikel Tehdit Mesajının Ardından İlk Kez Konuştu

İlgili Postlar

Çağla Şikel Tehdit Mesajının Ardından İlk Kez Konuştu

Ünlü manken Çağla Şıkel, önceki akşam Etiler’deki bir kuaföründen çıkarken objektiflere takıldı. Geçtiğimiz gün tehdit mesajları aldığı ortaya çıkan ünlü manken bu konu hakkındaki sessizliğini bozdu. Çağla Şikel tehdit mesajının ardından ilk kez konuştu. İşte ünlü mankenin açıklamaları;

Çağla Şikel’den Altın Kelebek Açıklaması

Sunuculuk hakkında konuşan Çağla Şikel “Bunlar benim için ödül niteliğinde cümleler. Kendisinden böyle cümleler duyduğum için çok mutluyum. Mutlaka söylenmiştir kendisine ama Cem abinin o kadar güzel bir enerjisi var ki hani düştüğünüzü, biraz yorulduğunuzu hissetmeniz mümkün değil. Hep hiperaktif, ekibi daima enerjik tutmaya çalışan çok eşsiz bir sunucu bence ve bir kez daha söylemek istiyorum; onunla çalıştığım için, onunla çalışma fırsatını yakaladığım için çok mutlu ve şanslı hissediyorum kendimi.” dedi.

Çağla Şıkel Kusursuz Fiziğiyle Gençlere Taş Çıkarttı

Çağla Şikel’den Samimi Açıklamalar

Jülide Ateş, Şıkel’e “Babasız kalınca hayatınızda neler eksildi?” sorusunu yöneltti. Şikel, soru karşısında gözyaşlarına tutamadı ve gözyaşları içinde: “Hayatımda bir kere düştüm. O da babamı kaybettiğim zaman… Sonra hayatımdaki en büyük kalkışı yaptım. O düşüş beni inanılmaz ayağa kaldırdı. Babam çok sevgisini gösterebilen bir adam değildi, her zaman baba sevgisine biraz aç  bir çocukluk geçirdik diyebiliriz ailece. Çok sevgi dolu, güleryüzlü bir adam değildi ama, babaydı. O benim babamdı” dedi.

Çağla Şikel Tehdit Mesajının Ardından İlk Kez Konuştu

Geçtiğimiz günlerde tehdit mesajları alan Çağla Şikel sessizliğini ilk kez bozdu. Kimliği belirsiz bir kişi tarafından “Seni ve çocuklarını bu gece öldüreceğim” yazılı bir mail ile tehdit edilen Şıkel, bu konuyla ilgili hukuki işlem başlattığını söyledi. Ünlü model, “Daha sonra uzun uzun konuşuruz” diyerek basın mensuplarının yanından ayrıldı.

Çağla Şikel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler