Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel Kusursuz Fiziğiyle Gençlere Taş Çıkarttı

İlgili Postlar

Çağla Şıkel Kusursuz Fiziğiyle Gençlere Taş Çıkarttı

Yıllara meydan okuyan fiziğiyle ve kendine bakmasıyla her daim adından söz ettiren ünlü model Çağla Şıkel, TikTok uygulamasına kullanarak karantina evinde amuda kalktığı o anları paylaştı. Çağla Şıkel Kusursuz Vücuduyla Gençlere Taş Çıkarttı. Detaylar Haberimizde..

Çağla Şıkel Sokağa Çıkma Yasağını Neden Deldi?

Çağla Şıkel Kusursuz Fiziğiyle Gençlere Taş Çıkarttı

Korona virüs salgın sebebiyle pek çok ünlü gibi katantinaya kendi evinde giren ünlü sunucu Çağla Şıkel, son zamanlarda yeni sosyal medya platformlarında biri olan TikTok’a heves etti.

Tiktok sayfasından bol bol videolar yayınlayan ünlü model, son olarak amuda durup çektirdiği videoyu hayranları için paylaştı. takipçileriyle paylaştı.

Çağla Şıkel Kimdir?

“TikTokspor”

Bakımlı ve fit vücudu ile göz doldurmak için amuda kalkarak spor hareketleri yapan Çağla Şıkel, yüzlerce beğeni ve yorum alırken, yakın dostlarından usta oyuncu Melek Baykal, “Ayyy Allah’ım sen ne yapıyorsun?” notunu yazarken, Çağla Şıkel’in yakın dostu Alişan videoyu şaşkınlıkla takip ederken “Çıkıyorum takipten”ifadeleriyle espri yaptı.

463 binden fazla görüntülenme alan 41 yaşındaki Çağla Şıkel bu eğlenceli anlarını “TikTokspor” mesajıyla, 3,5 milyon takipçisi olan Instagram sayfasında da paylaştı.

İşte Çağla Şıkel’in Amuda Kalktığı O Anlar;

https://www.youtube.com/watch?v=Ykiu8vVkxgQ

Çağla Şıkel: “Gizli Kalmasını İstemiştim!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler