Ana SayfaÜnlülerHamile Olan Ceyda Ateş, Bebeğinin Cinsiyetini Duyurdu!

İlgili Postlar

Hamile Olan Ceyda Ateş, Bebeğinin Cinsiyetini Duyurdu!

Adını Feriha Koydum adlı dizisindeki rolüyle ününe ün katan ünlü oyuncu Ceyda Ateş, kendi sosyal medya sayfasından takipçileri için hem hamile olduğunu hem de bebeğinin cinsiyetini duyurdu. Detaylar Haberimizde..

Ceyda Ateş, Eşinle Nasıl Tanıştığını Anlattı!

Hamile Olan Ceyda Ateş, Bebeğinin Cinsiyetini Duyurdu!

İş adamı Buğra Toplusoy ile 2018 senesinde dünya evine giren 31 yaşındaki başarılı oyuncu Ceyda Ateş, yaşantısına Amerika’da devam ediyor. Huzurlu bir evliliği olan yetenekli oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı son paylaşımda takipçilerine hiç beklemediği bir anda hamile kaldığının haber verdi.

Ceyda Ateş kimdir?

Ceyda Ateş: “İçimde Büyüyen…Minicik Bir Kalp Var”

Doğacak olan bebeği için düzenlediği cinsiyet öğrenme partisinden pozlar yayınlayan güzel oyuncu, paylaşımında 3,5 aylık hamile olduğunu ve kız bebeği beklediğini söyledi. Ceyda Ateş, “İçimde büyüyen, minicik eller, minicik ayaklar ve minicik bir kalp var. Beklemediğimiz anda bize sürpriz yaptı fındık. Evet anne baba oluyoruz” mesajını yazdı.

Ceyda Ateş in Bebek Paylaşımı
Ceyda Ateş in Bebek Paylaşımı

Ceyda Ateş: “Kalpleri Çok Güzel İnsanlar Biriktirmişim”

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, mutluluğuna ortak olan takipçilerine şu ifadelerle teşekkür etti: “Bütün mesajlarınızı okudum. Güzel dilekleriniz için hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Tanımadığım ama kalpleri çok güzel insanlar biriktirmişim. Çok teşekkür ederim. Not; diğer yorumlar için de teşekkürler. Kalplerinizin sevgiyle dolmasını dilerim.”

Güzel anne Ceyda Ateş’in bebek müjdesini duyurduğu bu yayınına, Cemre Kemer, Yasemin Sakallıoğlu, Bensu Soral, Hazal Kaya, Merve Terim ve İrem Helvacıoğlu gibi ünlülerde güzel yorumlar yazdılar..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler