Ana SayfaDedikoduEşi'nin Yeni Yaşını Kutlayan Beren Saat'in Paylaşımına Tepkiler Devam Ediyor!

İlgili Postlar

Eşi’nin Yeni Yaşını Kutlayan Beren Saat’in Paylaşımına Tepkiler Devam Ediyor!

Ünlü Oyuncu Beren Saat eşi Kenan Doğulu’nun doğum gününü dün sosyal medya sayfasından bir paylaşımla kutlamıştı. “Beceremediğimiz evlilik olsun” diyen Beren Saat’in bu paylaşımını hayranları ise “Seviyor musun sövüyor musun belli değil” yorumlarıyla her zaman olduğu gibi anlayamadılar. Eşi’nin Yeni Yaşını Kutlayan Beren Saat’in Paylaşımına Tepkiler Devam Ediyor! Detaylar Haberimizde..

Beren Saat’den Her Şeyi Özetleyen Doğum Günü Mesajı!

Eşi’nin Yeni Yaşını Kutlayan Beren Saat’in Paylaşımına Tepkiler Devam Ediyor!

Oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, 2014 yılının Temmuz ayında Los Angeles’da dünya evine girmiş ünlü çift, geçtiğimiz sene ilişkilerinden büyük bir kriz yaşamıştı. Hatta  Beren Saat, paylaştığı geçen yıl ki doğum günü mesajı günlerce konuşululmuş ve ünlü çift evlerini ayırmışlardı. Magazin sayfalarından boşanma haberleri manşetlerden inmeyen çift, 8 aylık ayrılığının sonrasında Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu evliliklerine ikinci bir  şans vermeyi sonunda layık görmüşlerdi. Korona virüs salgını ülkemize gelmeden önce barışan ünlü ikili, karantinaya birlikte girdiler. Eşi’nin Yeni Yaşını Kutlayan Beren Saat’in Paylaşımına Tepkiler Devam Ediyor!

Instagram hesabında 4 buçuk milyondan fazla takipçisi olan güzel oyuncu, 46 yaşına giren eşi Kenan Doğulu’nun doğum gününü kutlayan BerenSaat, yine ilginç mesajıyla herkesi düşündürdü.

Beren Saat kimdir?

Beren Saat: “Beceremediğimiz Evlilik Olsun…”

Güzel oyuncu, eşi Kenan Doğuluyla sarmaş dolaş olan bir pozunu şu mesajla yayınladı; “Ne çok uçtuk konduk, dağıldık toparlandık, nefesimiz bitene kadar güldük hıçkırarak ağladık, idol oldun hain olduk, bu sefer tamam dedikçe kopamaz olduk, sevgili olduk, oyun arkadaşı olduk, eş olduk, zor günlerde yoldaş olduk, birbirimize muse olduk, tam ilişkimizin tüm evreleri yaşandı bitti derken müzikle birlik olduk. Karantina günlerden sana yeniden hayran olarak çıkıyorum; her şarkıma kattığın her fikir, çaldığın her nota sonsuzluğa taşır harmonimizi, beceremediğimiz evlilik olsun…”

Kenan Doğulu kimdir?

Beren Saat: "Beceremediğimiz Evlilik Olsun..."
Beren Saat: “Beceremediğimiz Evlilik Olsun…”

“Seviyor musun Sövüyor musun”

İşte ne olduysa bu mesajdan sonra oldu. Beren Saat’in güzel sözlerle başladığı bu paylaşımını “Beceremediğimiz evlilik olsun” ifadeleriyle sonlandırması hayranlarının kafasını karıştırdı.

İşte Saat’in Paylaşımına Yapılan Bazı Yorumlar:

Beren Saat'in Paylaşım yorumları
Beren Saat’in Paylaşım yorumları

Geçen Yılda “Sen Masumiyetini Kaybettin” Demişti!

Ünlü oyuncu Beren Saat geçtiğimiz yıl da Kenan Doğulu’nun doğum gününü kutlarken “Sen masumiyetini kaybettin” sözleri haftalarca magazin gündeminden düşmemişti.

Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya Gizli Doğum Günü Sürprizi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler