Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'ten Kenan Doğulu'ya Gizli Doğum Günü Sürprizi!

İlgili Postlar

Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya Gizli Doğum Günü Sürprizi!

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” magazin programının yapmış olduğu özel haberine göre; Güzel oyuncu Beren Saat, 31 Mayıs’ta doğum günü olan eşi Kenan Doğulu’ya bir şiir kaleme aldı. Detaylar Haberimizde..

Beren Saat Ve Kenan Doğulu’nun Sürpriz Yaz Tatili

Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya Gizli Doğum Günü Sürprizi!

Geçen sene boşanmanın eşiğinden dönen ünlü çift Beren Saat ile Kenan Doğulu, şu sıralar  aşklarını doludizgin yaşıyor. En son Beren Saat Ve Kenan Doğulu’nun Sürpriz Yaz Tatili haberi magazin gündeminde olay olmuştu. Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya Gizli Doğum Günü Sürprizi Geldi.

Kenan Doğulu kimdir?

“Oyun Arkadaşımı Kaybettim”

Geçtiğimiz yıl ise Beren Saat, eşi Kenan Doğulu’nun doğum gününde “Oyun arkadaşımı kaybettim” sözleriyle magazin gündemine damga vurmuş ve bu olay aylarca konuşulmuştu. Son yıl boyunca yuvalarında sorunlar oluşan Kenan Doğulu ve Beren Saat, bu kara bulutları geçtiğimiz haftalarda dağıtmıştı.

Beren Saat kimdir?

Beren Saat’den Muhteşem Hediye!

Bu yıl ise eşi Kenan Doğulu’nun doğum gününde Beren Saat’in ne yapacağı haftalar öncesinde merak konusu oluştu. Güzel oyuncu’dan Kenan Doğulu’ya büyük jest haberi geldi. 2. Sayfa magazin programının haberine göre; Kenan Doğulu’ya eşi Beren Saat, bir aşk şiiri yazdı.

Güzel Oyuncunun yazdığı aşk şiirini eşi Kenan Doğulu ise besteledi. Beren Saat’in bu jesti magazinde gündem oluverdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler