Ana SayfaDedikoduAras Bulut İynemli ve Miray Daner Arasındaki İlişki Şaşkına Çevirdi

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli ve Miray Daner Arasındaki İlişki Şaşkına Çevirdi

Bir süredir Bile Önal’la birlikte olan Aras Bulut İynemli ve Miray Daner arasındaki ilişki şaşkına çevirdi. İkili hakkında bugüne dek kimsenin bilmediği detay gündeme damgasını vurdu. Aras Bulut İynemli ve Miray Daner arasındaki ilişki ikilinin hayranlarında büyük bir şok etkisi yarattı. İşte iki ünlü arasındaki o gerçek;

Muhabirleri Korudu

Bu yaz sevgilisiyle tatil yapan ünlü oyuncu kameralara yakalandı. Sevgilisi Bige Önal ile yüzerken kameraları fark eden yakışıklı oyuncu iskeleye çıkıp magazin mensuplarını selamladı. Aras Bulut İynemli, kayalıklarda çekim yapmak isteyen gazetecilere; “İşiniz zor, dikkat edin. Gelin bir çay içelim” diye hitap etti. Yakışıklı oyuncu, Amanruya oteli çalışanlarının fotoğraf çekmesini engellemek için gazetecilere doğru koştuğunu görünce bir görevliye “Onlar işini yapıyor, sakın onlara kötü davranmayın” dedi.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

 Miray Daner’den Şok Eden Karar

Geçtiğimiz sene Kubilay Aka tarafından iki kez ihanete uğradığı ortaya çıkan Miray Daner ilişkisini bitirme kararı almıştı. Ayrılıkla ilgili uzun bir süre sessizliğini koruyan ünlü oyuncu objektiflere yakalandığında bu konu hakkında konuşmak istemediğini belirtmişti. Bir süre sonra Boran Kuzum’la yakınlaştığı iddialarıyla gündeme gelen Daner geçtiğimiz aylarda herkesi şaşkına çeviren bir karar aldı. Bunca yaşananın üzerine Kubilay Aka ile yeniden yan yana hayal edemediğimiz ünlü oyuncu Aka’yı affederek ilişkisine bir şans daha verdi.

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal evleniyor mu?

Aras Bulut İynemli ve Miray Daner Arasındaki İlişki Şaşkına Çevirdi

Ekranların fenomen haline gelen dizilerinden Çukur 100. bölümü ile ekrana geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Çukur dizisinin başarısında büyük katkısı olan genç oyuncu Aras Bulut İynemli her şeyi ile merak edilen ünlü isimler arasında. Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli ile güzel oyuncu Miray Daner arasındaki ilişkiyi duyanlar inanamadı. Ekranların sevilen iki ismi Aras Bulut İynemli ve Miray Daner‘in kuzen olduğu öğrenildi.

Miray Daner Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler