Ana SayfaÜnlülerAras Bulut İynemli ve Bige Önal evleniyor mu?

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal evleniyor mu?

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çifti evleniyor mu? Her ikisi de birbirinden ünlü iki oyuncu olan çift, sonunda evlenmeye karar verdi mi? Herkesin merakla beklediği evlilik haberi geldi mi? Detaylar haberimizde…

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal aşkı tam gaz

Şu sıralar SHOW TV ekranlarının ses getiren iddialı dizisi Çukur’da rol alan yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, üç yıldır eski futbolcu Erhan Önal ile eski manken Mine Baysan’ın kızları güzel oyuncu Bige Önal ile aşk yaşıyor. Ünlü çift hakkında sık sık evlilik iddiaları gündeme gelirken, sorunun yanıtını kendileri verdiler.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal’dan evlilik açıklaması

Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ederek magazin gündeminde çok sık yer almayan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çifti, geçtiğimiz akşam bir arkadaşlarının doğum günü partisine katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü çift, evlilik sorularına da yanıt verdi.

Bige Önal Kimdir?

Böyle mutluyuz

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çiftinden İynemli, evlilik sorularına yanıt verirken ilişkilerinin yolunda gittiğini belirterek “İlişkimiz çok güzel gidiyor. Henüz evlilik kararı almadık. Böyle mutluyuz.” dedi.

Her ikisi de birbirinden ünlü oyuncu olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çifti, geçtiğimiz aylarda İynemli’nin dizisindeki öpüşme sahnelerinden dolayı ayrıldıkları iddiaları ile gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler