Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Hünkar'ın Ölümü Herkesi Yasa...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Hünkar’ın Ölümü Herkesi Yasa Boğuyor!

Atv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 71. yeni bölümüyle 5 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, basın açıklamasında Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu, ama ömrünün sonuna kadar onun kendi oğlu olarak kalacağını söyler. Yılmaz, oğlunu gizlice alıp onunla birlikte vakit geçirir. Demir, Yılmaz’ın oğlunu kaçırdığını zannedip ortalığı ayağa kaldırır. Hünkar, oğluna vasiyet niteliğinde bir mektup yazıp Fekeli ile evlenmeye karar verir. Fekeli, Hünkar’la evleneceğini açıklayınca Behice tutuşmaya başlar. Hünkar, Behice’nin bir katil olduğunu öğrenir. Onunla buluşup Müjgan’ı da alıp gitmesini ister. Behice, Hünkar’ı bıçaklar. Bir Zamanlar Çukurova 71. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hünkar’ın ölümü herkesi yasa boğuyor.

Perşembe Dizileri 2020

Hünkar’ın Ölümü Herkesi Yasa Boğuyor!

Bir Zamanlar Çukurova 71. bölüm 1. fragmanında; Hünkar, Behice’nin bıçak darbesiyle hayatını kaybediyor. Demir, annesinin ölmeden önce yazdığı mektubu okuyor. Fekeli, Hünkar’ı tam da kavuşacakları zaman kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 71. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1323289931679223808

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 70. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, Demir’in uzanan elini geri çevirir. İçeri girip Adnan’ı kimse görmeden alıp çiftlikten ayrılır. Çukurova’nın sokaklarında, oğluyla vakit geçirir. Huulara da gidip oğlunu Yılmaz olarak onlara tanıştırır. Adnan’ın ortalarda olmadığını gören herkes onu Yılmaz’ın kaçırdığını zanneder. Demir, bu durumdan Gülten’i sorumlu tutup onu çiftlikten kovar.

Gülten, Fekeli’ye sığınır. Behice, Gülten’i kovmaktan beter eder. Gülten’e Fekeli, engel olur. Fikret, Fekeli’ye tuzak kuran adamı konuşturur ve onun kimden emir aldığını öğrenir. Onu götürüp jandarmaya teslim eder. Fikret bir anda Çukurova’yı kurtaran bir kahraman olur. Behice, Fikret’in çantasında bulduğu kimlikleri Fekeli’ye verir ve onun bir dolandırıcı olduğunu söyler.

Fekeli, beklemeye karar verir ve Fikret’i eve getirir. Behice, dayanamayıp Firret’e dolandırıcı olduğunu söyler. Fekeli’de kimlikleri masaya koyar. Fikret, Almanya’da ortağı tarafından dolandırıldıktan sonra sahte pasaport çıkarıp Türkiye’ye geldiğini anlatır. Behice, yine inanmaz ve ona çocukken kaynar su döküldüğünü, vücudunda bir yanık izi olması gerektiğini söyler. Fikret, karnını açıp yanık izini gösterince herkes onun dolandırıcı olmadığına inanır.

Hünkar ile Fekeli, evlenmeye karar verir. Demir’e, vasiyet niteliğinde bir mektup yazan Hünkar, ömrünün son baharını Fekeli ile geçirmek istediğini, Züleyha’ya zulüm etmemesini ister. Fekeli, Hünkar’la evleneceğini evdekilere açıklar. Behice, Hünkar gelince o evde kalamayacağını anlayıp tutuşmaya başlar. Hünkar, Behice ile ilgili bilgilere ulaşır.

Onun iki kez evlendiğini ve iki kocasının da kalp krizinden öldüğünü ölüm raporunu da abisinin imzaladığını öğrenir. Onunla buluşup her şeyi bildiğini, Müjgan’ı da alıp gitmezse o dosyayı emniyete vereceğini söyler. Behice, çantasındaki bıçağı çıkarıp Hünkar’ın karnına saplar.

Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behice Hünkar’ı Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler