Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behice Hünkar'ı Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behice Hünkar’ı Öldürüyor Mu?

Atv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 70. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir, basın açıklamasında Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu, ama ömrünün sonuna kadar onun kendi oğlu olarak kalacağını söylüyor. Yılmaz, oğlunu gizlice alıp onunla birlikte vakit geçiriyor. Demir, Yılmaz’ın oğlunu kaçırdığını zannedip ortalığı ayağa kaldırıyor. Hünkar, oğluna vasiyet niteliğinde bir mektup yazıp Fekeli ile evlenmeye karar veriyor. Fekeli, Hünkar’la evleneceğini açıklayınca Behice tutuşmaya başlıyor. Hünkar, Behice’nin bir katil olduğunu öğreniyor. Onunla buluşup Müjgan’ı da alıp gitmesini istiyor. Bıçağını çeken Behice, Hünkar’ı karnından yaralıyor. Behice, Hünkar’ı öldürüyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Behice Hünkar’ı Öldürüyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 71. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir gazetecilere, Yılmaz’la Züleyha’nın kardeş olduklarını zannettiğini, onun hapse girip müebbet yemesinden sonra karnında çocuğuyla ortada kalan Züleyha’yla evlendiğini çocuğunu da çocuğu bildiğini, hatta ona kendi babasının ismini verdiğini, Adnan’ın kendi oğlu olduğunu bundan sonra da öyle olacağını söylüyor. Sonra Yılmaz’a elini uzatıp bu düşmanlığı bitirmek istediğini söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 70. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yılmaz, Demir’in uzanan elini geri çeviriyor. İçeri girip Adnan’ı kimse görmeden alıp çiftlikten ayrılıyor. Çukurova’nın sokaklarında, oğluyla vakit geçiriyor. Huulara da gidip oğlunu Yılmaz olarak onlara tanıştırıyor. Adnan’ın ortalarda olmadığını gören herkes onu Yılmaz’ın kaçırdığını zannediyor. Demir, bu durumdan Gülten’i sorumlu tutup onu çiftlikten kovuyor.

Gülten, Fekeli’ye sığınıyor. Behice, Gülten’i kovmaktan beter ediyor. Gülten’e Fekeli, engel oluyor. Fikret, Fekeli’ye tuzak kuran adamı konuşturuyor ve onun kimden emir aldığını öğreniyor. Onu götürüp jandarmaya teslim ediyor. Fikret bir anda Çukurova’yı kurtaran bir kahraman oluyor. Behice, Fikret’in çantasında bulduğu kimlikleri Fekeli’ye veriyor ve onun bir dolandırıcı olduğunu söylüyor.

Fekeli, beklemeye karar veriyor ve Fikret’i eve getiriyor. Behice, dayanamayıp Firret’e dolandırıcı olduğunu söylüyor. Fekeli’de kimlikleri masaya koyuyor. Fikret, Almanya’da ortağı tarafından dolandırıldıktan sonra sahte pasaport çıkarıp Türkiye’ye geldiğini anlatıyor. Behice, yine inanmıyor ve ona çocukken kaynar su döküldüğünü, vücudunda bir yanık izi olması gerektiğini söylüyor. Fikret, karnını açıp yanık izini gösterince herkes onun dolandırıcı olmadığına inanıyor.

Hünkar ile Fekeli, evlenmeye karar veriyor. Demir’e, vasiyet niteliğinde bir mektup yazan Hünkar, ömrünün son baharını Fekeli ile geçirmek istediğini, Züleyha’ya zulüm etmemesini istiyor. Fekeli, Hünkar’la evleneceğini evdekilere açıklıyor. Behice, Hünkar gelince o evde kalamayacağını anlayıp tutuşmaya başlıyor. Hünkar, Behice ile ilgili bilgilere ulaşıyor.

Onun iki kez evlendiğini ve iki kocasının da kalp krizinden öldüğünü ölüm raporunu da abisinin imzaladığını öğreniyor. Onunla buluşup her şeyi bildiğini, Müjgan’ı da alıp gitmezse o dosyayı emniyete vereceğini söylüyor. Behice, çantasındaki bıçağı çıkarıp Hünkar’ın karnına saplıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Hanımı Kim Bıçaklıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler