Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yaşar'ın Sınavından...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yaşar’ın Sınavından Geçebilecek Mi?

Show Tv’nin gülme garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 38. yeni bölümüyle 31 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Burhan’ın sapık olduğunu görünce onu tokatlar. Onu polislere teslim ederken silahlı saldırıya uğrarlar. Kuzey ile Yıldız, o şarkıyı beraber söyleyip aşklarını tazeler. Kızlar, babalarının mutlu olması için arkadaşlarıyla birlikte büyük bir plan yapar. İkili sonunda birbirlerine kavuşur. Kuzey Yıldızı ilk Aşk 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kuzey, Yıldız’la evlenebilmek için Yaşar’ın sınavından geçebilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Yaşar’ın Sınavından Geçebilecek Mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm 2. fragmanında; Kuzey’in kızları, İstanbul’a gideceklerini anneleriyle birlikte yaşamaya karar verdiklerini sevgililerine söylüyor. Kuzey, Yaşar’ın elini öpüp kızıyla evlenmesine izin vermesini istiyor. Oda önce onu bir sınavdan geçireceğini, eğer sınavlardan geçerse kızıyla evlenmesine izin vereceğini söylüyor. Kuzey, en zorlu sınavlardan Yıldız’ın da yardımıyla geçiyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 37. BÖLÜM ÖZETİ! 

Yaşar, Sefer’in kafasına vurmasıyla hastaneye kaldırılır. Uyandığında kimseyi tanımaz. Yıldız, babasının yanına gider. Onunla küste olsa onun kendisini tanıyıp tanıyamayacağını merakla bekler. Yaşar, hemen Yıldız’ı tanıyor. Şeref, karısıyla birlikte hastaneye onu görmeye gider. Yaşar, onları da tanıyor ama yirmi yıl öncesinden. Kuzey’i görünce neden kızının nişanını attığının hesabını sorar.

Şule ile Kuzey’in boşanma davası görülür. Mahkemede, ikili anlaşarak boşanır. Şule’nin bir sorun yaratmadığını gören Kuzey, bir yüzük alıp Yıldız’ın yanına koşar. Onun önünde diz çöküp ona evlenme teklifi eder. Bu arada Yıldız, Kuzey’le evlenmemesi için ölüm tehditleri alır. Bulut, Yıldız’a aşık olduğu halde okuldan arkadaşlarını davet edip Erdinç’ın ona saplantılı aşık olduğunu Kuzey’e söyler.

Kuzey, Erdinç’i gördüğü an burnuna yumruğu indirir. Sonrasında Erdinç’in, kız arkadaşı olduğu ve Yıldız’la bir alakası olmadığı anlaşılır. Bulut, Yıldız’a hasta olduğunu söyleyip ondan yardım ister. Yıldız, Bulut’un evine girdiğinde duvarın her yerinde kendisinin fotoğraflarını görür. Gördüklerinden sonra, asıl sapığın Erdinç değil onun olduğunu anlar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Bulut’a Haddini Bildiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler