Ana SayfaDizilerÇocukluk 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahir İle Ayşegül Kader'i Bulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Çocukluk 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahir İle Ayşegül Kader’i Bulabilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen yeni dizisi Çocukluk, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mahir, Gülay’ı uzaktan izlerken bir adamın onunla ilgilenip yakınlık kurmaya çalıştığını görür ve adamın yanına gidip onun kocası olduğunu söyler. Mavi ise, Gülay’ın yanına gidip, ondan sürekli börek alan Mahir’in kızı olduğunu söyler. Çocukluk 4. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Mahir ile Ayşegül, Kader’i bulabilecek mi?

 Cuma Dizileri 2020

Mahir İle Ayşegül Kader’i Bulabilecek Mi?

Çocukluk 4. bölüm 3. fragmanında; Kader, kendisine eziyet eden yeni ailesinden kaçıp eve sığınıyor. Mahir, Kader’in neden ailesinin yanından kaçtığını anlayınca onu bulmak için Ayşegül’le birlikte harekete geçiyor. Kader’in annesi, onun çalışmaya gittiğini söylüyor. Randevu evinde çalıştırılan Kader, Mavi’yi arayıp ondan kendisini hiç unutmamasını istiyor. O sırada içeri bir adam giriyor ve Kader, korku içerisinde telefonu elinden düşürüyor.

İşte Çocukluk 4. bölüm 3. fragmanı….

 

ÇOCUKLUK 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Bambi, hayalindeki yaşattığı aileye benzeyen bir aileyi görüp onların yanına gider. Onlara kendisini de evlat olarak almalarını ister. Kızlar, onu bulup kendilerini onun kız kardeşleri olarak tanıştırıp Bambi’yi eve getirir. Mavi’yi, yetimhanede büyüyen bir çift evlatlık edinmek ister. Ama Mavi, kendisi yerine Bambi’yi onlara getirir.

Ayşegül, Bambi’nin henüz bir aileye gitmeye hazır olmadığını anlayıp araştırmaya başlar. Onun bir teyzesi olduğunu öğrenip Ayşegül, Mahir’le birlikte onun yanına gider. Kadın, kız kardeşi ve eniştesi kazada öldükten sonra, kendisininde hasta bir oğlu olduğu için ona bakamayacağı için onların yanına verdiğini anlatır.

Mahir ile Ayşegül, durumdan emin olduktan sonra Bambi’ye bu durumu nasıl anlatacaklarını düşünmeye başlarlar. Bambi, biraz hayal perest olduğu için onu anne ve babasının öldüğünü inandırmak için onun teyzesinden yardım isterler. Bambi’nin teyzesi, beyaz bir elbise giyip onun karşısına çıkıp annesi olduğunu ve babasıyla onu cennetten izlediğini söyler.

Bu gördüklerinden sonra Bambi, mutlu bir şekilde kalkıp arkadaşlarına gördüklerini anlatır. Ayşegül, Mahir’e, aslında pek göstermese de onun çok iyi bir baba olduğunu söyler. Mahir’in gözleri yaşarır ve Ayşegül’den evine gitmesini ister.

 Çocukluk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mavi Gülay’a Gidip Mahir’in Kızı Olduğunu Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler