Ana SayfaDizilerArıza 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet Cabir'le Görüşmeye Gidiyor!

İlgili Postlar

Arıza 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet Cabir’le Görüşmeye Gidiyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arıza, 8. yeni bölümüyle 1 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Konsorsiyum, silahları çaldırdığı için Ali Rıza’ya vereceği cezayı konuşmak üzere toplanır. Ali Rıza, silahları bulması onlardan iki gün mühlet ister. Burak ise, silahları Rusya’dan temin ettiğini söyler. Mithat, Burak’ın başarısına orada bir koltuk vermeleri gerektiğini söyler. Ali Rıza, silahların yerini bulur. Bunu öğrenen Burak, onun depoya girdiği anda orayı havaya uçurur. Arıza 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Haşmet, sevdiklerini korumak için Cabir’le tehlikeli bir görüşmeye gidiyor.

Pazar Dizileri 2020

Haşmet Cabir’le Görüşmeye Gidiyor!

Arıza 8. bölüm 1. fragmanında; Fuat, Burak’ın depoyu havaya uçurduğunu öğreniyor. Ali Rıza, depodan sağ kurtulmayı başarıyor. Burak, Ali Rıza’yı öldüremiyor. Yalanı da ortaya çıkıyor. Silahlar ortada olmayınca herkesin hayatı tehlikeye giriyor. Haşmet, sevdiklerini korumak için dünyanın en tehlikeli adamlarından bir olan Cabir’le görüşmeye gidiyor. Ali Rıza ise, Halide’yi kendi koruması altına alıyor. Halide, önce karşı çıksa da durumun ciddiyetini anlayıp Ali Rıza’nın evinde kalmayı kabul ediyor.

İşte Arıza 8. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/82IRdMdQ8J4

ARIZA 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Halide, eğlenmek için bir mekana gidiyor ve oraya Ali Rıza’yı da çağırır. Ali Rıza, konsorsiyumdan silahları bulup getirmek için iki gün süre ister. Burak, bir işten anlayan bir adam bulup silahların seri numaralarını ve markalarını değiştirmeye başlar. Silahları çalma işini yaptırdığı adamları ise Fikret’ten öldürmesini ister. Muzaffer, Burak’ın adamları öldüreceğini öğrenip yerlerini Ali Rıza’ya bildirir.

Ali Rıza, eğlencede sarhoş olan Halide’yi alıp eve götürürken yolda bu haberi alır. Halide’yi arabada bırakıp son anda yaralı kurtulan adamı alıp Hasan’ın evine götürür. Halide’den adamı ameliyat edip kurşunları çıkarmasını ister. Adam ameliyattan sonra kendisine gelir. Ali Rıza, adamdan sadece silahların seri numaralarını değiştireceklerini öğrenir.

Hasan’la birlikte ne kadar bu işi yapan adam varsa araştırırlar ve o kişinin kim olduğunu bulurlar. Adamı dükkanına getirmek için Ali Rıza, yangın çıkmış süsü verir. Sürekli televizyon seyreden adam, dükkanını içindeki biriktirdiği paralarla birlikte yandığını görünce bulunduğu yerden kaçıp dükkanına gider.

Ali Rıza ve Hasan, onu kıskıvrak yakalar. Ondan silahların yerini öğrenir. Ali Rıza, Haşmet’e silahları bulduğunun haberini verir. Burak ise, konsorsiyumda koltuk hayali kurarken Ali Rıza’nın malların yerini bulduğunu öğrenir. Uzaktan onları izleyip Ali Rıza’nın depoya girdiği anda orayı patlatır. Haşmet ve adamları patlamadan etkilenmez. Ama Ali Rıza, içeriye girmiştir. Bakalım Ali Rıza, Burak’ın bu ölüm tuzağından kurtulabilecek mi?

Arıza 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Patlamadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler