Ana SayfaDizilerBir Annenin Günahı 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suna Oğlunu Kurtarmak İçin...

İlgili Postlar

Bir Annenin Günahı 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suna Oğlunu Kurtarmak İçin Katil Mi Olacak?

Kanal D ekranında yayınlanacak olan Bir Annenin Günahı dizisinin birinci bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Dizinin fragmanları büyük beğeni topladı. Sezona damgasını vuracak, Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncu kadrosunda, Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert YazıcıoğluSimay Barlas ve Pamir Pekin gibi isimler bulunuyor. Suna, oğlunu kurtarmak için katil mi olacak?

Özge Özberk Kimdir?

Musa Uzunlar Kimdir?

Suna Oğlunu Kurtarmak İçin Katil Mi Olacak?

Bir Annenin Günahı dizisinin yeni fragmanında; Suna’nın oğlu çok hastadır ve iyileşebilmesi için çok paraya ihtiyaç vardır. Oğlunu yaşatmak için o parayı bulmak zorunda olan Suna, parayı kendisine verecek birisini buluyor. Ancak, adam karşılığında kızını kurtarmak için ondan kendisini öldürmesini istiyor. Hayatında hiç silah görmeyen Suna, oğlunu kurtarmak için başka bir insanın hayatına son verebilecek mi?

İşte Bir Annenin Günahı 1. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/cayxVGxkVyA

 

Bir Annenin Günahı, dizisi fragmanları ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Kanal D’nin resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre yakında izleyicileriyle buluşacak olan dizi Filipinler’de reyting rekorları kıran “A Mother’s Guilt” dizisinden uyarlandı.

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kanal D ekranında yayınlanacağı gün iple çekilen, Bir Annenin Günahı dizisinin baş rollerini, Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin gibi bir birinden başarılı oyuncular paylaşıyor.

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİSİNİN KONUSU!

Senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı, Ahmet Yurdakul’un senaryo danışmanlığı yaptığı dizinin genel yönetmenliğini, Yüksel Aksu’nun dizinin yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakman üstleniyor. Filipinler’de büyük ilgi gören “A Mother’s Guilt” diziden uyarlanan Bir Annenin Günahı dizisi için nefesler tutulmuş durumda.

Kendi ayakları üzerinde duran ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramı ve bu gerçekle sınanacak iki gencin aşk hikayesini konu alan Bir Annenin Günahı dizisi, dramatik hikayesiyle sezona damga vurması bekleniyor.

Büyük bir merakla beklenen dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. İzleyiciler böylesi oyuncuları bir arada görecekleri için çok heyecanlandı.

Emre Kınay Kimdir?

 Bir Annenin Günahı Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler