Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi'yi Af Edecek...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi’yi Af Edecek Mi?

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir,17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, eline aldığı çekiçle kapıyı kırıp dışarı çıkıyor. Önce Mehdi ile konuşmaya gidiyor ve ondan boşanacağını söylüyor. Sonra işine gidiyor. Bir ev buluyor ve Barış beyden evi tutmak için avans istiyor. Müjgan, hemen Benal’i eve getiriyor. Mehdi, Benal’i görünce sinirlenip Nuh’un evine gidiyor. Cemile’nin konuşmasından sonra Mehdi, Zeynep’ten özür dilemeye gidiyor. Hatta önünde diz çöküp kendisini af etmesini istiyor. Zeynep, Mehdi’yi af edecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Mehdi’yi Af Edecek Mi?

Doğduğun Ev Kaderindir 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehdi’nin Zeynep’i işe göndermemek için kapıyı kilitlemesi onu çocukluğuna götürüyor. Çocukluğunda da babası, Zeynep’i okula göndermemek için kapıyı kilitlemiştir. Zeynep, eline aldığı çekiçle kapıyı kırıyor. Kapıyı kırarken kolu yaralanıyor. Sonra Mehdi’nin yanına gidip, ondan boşanacağını söylüyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehdi, perişan halde durumu Nuh’a anlatıyor. Nuh’da, Zeynep’in boşanması için onun her şeyi yaptığını söylüyor. Zeynep, kiralık bir ev buluyor. Kapora vermek için parası olmayan Zeynep, muhasebeden avans istiyor. Verilemeyeceğini öğrenince Barış beye gidip ondan rica ediyor. Bu arada şirket yurt dışı seyahati için Zeynep’ten pasaportunu istiyor. Daha bundan Mehdi’nin haberi yoktur.

Mehdi, eline bir buket gül alıp Zeynep’in iş yerine gidiyor. Ama gülleri ona veremeyeceğini anlayıp çöpe atıyor. Zeynep’in, orada ne kadar yoğun çalıştığını görüyor. Zeynep, Mehdi’yi iş arkadaşlarıyla ve Barış’la tanıştırıyor. Daha sonra ikili oturup bir konuşuyor. Zeynep, kararının kesin olduğunu ve ondan boşanmak istediğini söylüyor.

Müjgan, hemen Benal’i arıyor. Ona Sakine’nin dairesine taşınabileceğini söylüyor. Mehdi, Nuh’un evine gidiyor. O sırada Zeynep eve gidip eşyalarını Sultan’ın evine taşıyor. Müjgan’ın iğneli laflarına söylemeye devam ediyor. Zeynep, ona içinin kararmış olduğunu eğer bir ışık bulursa ona yardım edebileceğini söyleyip gidiyor.

Kapıda Benal’le karşılaşıyorlar. Cemile, Mehdi’ye kendi yaşadıklarını hatırlatıp Zeynep’ten af dilemesini istiyor. Nuh’da aynı şeyi söyleyince Mehdi, bütün cesaretini toplayıp Zeynep’le konuşmaya gidiyor. Zeynep’in kararlı olduğunu görünce önünde diz çöküyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep’in Boşanacağını Duyunca Ondan Af Diliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler