Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep'in Boşanacağını Duyunca...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep’in Boşanacağını Duyunca Ondan Af Diliyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 17. yeni bölümüyle 28 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, kapıyı çekiçle kırıp işe gider. Mehdi, Zeynep’i kaybetmekten korkup eline çiçeğini alıp onun iş yerine gider. Orada Zeynep ile Barış beyin samimi bir şekilde konuştuğunu görüp kıskanır. Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehdi, Zeynep’in boşanacağını duyunca ondan af diliyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Zeynep’in Boşanacağını Duyunca Ondan Af Diliyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, Müjgan’a bu karanlık evden gideceğini Mehdi’den boşanacağını söylüyor. Annesi ve Kibrit’le yeni bir hayat kurmak istiyor. Mehdi, yaptığı hatanın büyüklüğünü ve Zeynep’i kaybetmek üzere olduğunu anlıyor. Zeynep’ten ayrılmak istemeyen Mehdi, onun önünde diz çöküp kendisini affetmesini istiyor. Zeynep, Mehdi’yi affedecek mi?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/ip289b5XFqE

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Mehdi’nin kavga haberini duyunca fenalık geçirir. Barış, onu sakinleştirmeyi başarır. Zeynep’in kocasının dosyasını inceleyen Barış, Zeynep’in böyle bir adamla nasıl evlenmiş olduğuna inanamaz. Müjgan, suçluluk duygusuyla kendisini odasına kapatır. Burhan’la görüşmeye giden Zeynep, ona geçmiş olsun diler.

Burhan, şikayetini geri alır ve Mehdi serbest kalır. Eve geldikten sonra Zeynep’in Burhan’ın yanına gittiğini öğrenen Mehdi çok sinirlenir. Zeynep, artık Mehdi’yi tanıyamaz. Sultan, evini ve bakkalı satıp mahalleden gitmeye hazırlanır. Zeynep, iş yerinde mesaiye kalmaya başlar. Onu ve arkadaşlarını Barış bey evlerine bırakır. Bunu gören Müjgan, hemen Mehdi’ye karısını eve dalyan gibi adamların bıraktığını söyleyip onu doldurur.

Mehdi, Zeynep’le bu konuda tartışır. Onun, kimsenin arabasıyla eve gelemeyeceğini ve de kılık kıyafetlerine dikkat etmesini ister. Ertesi gün Mehdi, Zeynep’i işten almaya gider. Ama onu içeri almazlar. Sekreterden Zeynep’in Barış beyle toplantıda olduğunu öğrenir. Zeynep’te terfi ettiği için çok mutlu bir şekilden işten çıkar. Ama Mehdi, yolda Zeynep’e işten çıkmasını ister. Zeynep, işe gideceğini kimsenin kendisine karışamayacağını söyler. Sabah işe gitmek için kalkan Zeynep, kapıların kilitli olduğunu görür ve Mehdi’ye açması için yalvarır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler