Ana SayfaDizilerMucize Doktor 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Nazlı'yla Babasını Barıştırabilecek Mi?

İlgili Postlar

Mucize Doktor 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Nazlı’yla Babasını Barıştırabilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 35. yeni bölümüyle 29 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Nazlı’nın babasını muayene eder ve onun sokaklarda yaşadığı için gıdasız kaldığını anlar. Nazlı, yıllar sonra babasıyla tekrar karşılaşmaktan çok tedirgin olur. Onun eskisi gibi içince bir canavara dönüşmesinden korkar. Ali, Nazlı’yı ikna edip babasıyla konuşmasını ister. Hastaneye 33. kattan düşen ve yaşayan bir hasta gelir. Mucize Doktor 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali, Nazlı’yla babasını barıştırabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Ali Nazlı’yla Babasını Barıştırabilecek Mi?

Mucize Doktor 35. bölüm 2. fragmanında; Nazlı’nın babası Ali’den kızıyla kendisini barıştırmasını istiyor. 33. kattan düşen ve hala yaşayan temizlik işçisi ameliyata alınıyor. Hastanenin kapısı gazetecilerle dolup taşıyor, Nazlı, babasıyla barışıp barışma konusunda büyük bir tereddüt yaşıyor.

İşte Mucize Doktor 35. bölüm 2. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Adil hoca felçli kalır. Yinede Ali’ye hayatını kurtardığı için teşekkür eder. Selvi, Adil’in parmağını oynattığı müjdesini Ali’ye verir. Hastanedekiler ona sürpriz bir doğum günü hazırlar. Ali, kendisinden habersiz Adil hocaya sürpriz parti düzenlenmesine biraz bozulur. Ferda’nın babasıyla arası düzelir.

Ali, araba sürmeye merak sarar. Doruk ona, araba sürmeyi öğretir. Nazlı, Ali’nin kendisini bırakıp gittiği ve aramadığı için ona küser. Hastaneye gelen hasta, Down sendromlu oğlunu Ali’ye emanet eder. Çocuk hastaneden çıkıp gider. Ali, onu bulmak için arkadaşlarını toplayıp onlardan kendisinin hastanedeymiş gibi davranmalarını ister.

Çıkıp çocuğu bulup getirir. Tanju hoca, onun çocuğu aramaya gittiğini duyunca çok kızar. Ama Ali’nin arkadaşlarını örgütlediğini öğrenince ondaki gelişmeyi fark edip ona ceza vermez. Tanju hoca, baş asistanlık için bir yarış başlatır. Demir, Nazlı, Doruk ve Ali arasında olan yarışta Demir ve Doruk 5’er puan alır. Ali 7 puan ve Nazlı 9 puan alarak baş asistan olma yolunda ilerler.

Ali, Nazlı’yı arabaya bindirip yola çıkar. Yolda Ali, arabayı çarpar. Yol kenarında düşen bir bisikletli görüp yanına giderler. Adam Nazlı’nın babası çıkar.

Mucize Doktor 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Babasının Eskisi Gibi Olmasından Korkuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler