Ana SayfaDizilerArıza 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Patlamadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Arıza 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Patlamadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arıza, 7. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Konsorsiyum, silahları çaldırdığı için Ali Rıza’ya Haşmet’e vereceği cezayı konuşmak üzere toplanıyor. Ali Rıza, silahları bulması onlardan iki gün mühlet istiyor. Burak ise, silahları Rusya’dan temin ettiğini söylüyor. Mithat, Burak’ın başarısına orada bir koltuk vermeleri gerektiğini söylüyor. Ali Rıza, silahların yerini buluyor. Bunu öğrenen Burak, onun depoya girdiği anda orayı havaya uçuruyor. Ali Rıza, patlamadan sağ kurtulabilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Patlamadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

Arıza 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Halide, eğlenmek için bir mekana gidiyor ve oraya Ali Rıza’yı da çağırıyor. Ali Rıza, konsorsiyumdan silahları bulup getirmek için iki gün süre istiyor. Burak, bir işten anlayan bir adam bulup silahların seri numaralarını ve markalarını değiştirmeye başlıyor. Silahları çalma işini yaptırdığı adamları ise Fikret’ten öldürmesini istiyor. Muzaffer, Burak’ın adamları öldüreceğini öğrenip yerlerini Ali Rıza’ya bildiriyor.

ARIZA 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Rıza, eğlencede sarhoş olan Halide’yi alıp eve götürürken yolda bu haberi alıyor. Halide’yi arabada bırakıp son anda yaralı kurtulan adamı alıp Hasan’ın evine getiriyor. Halide’den adamı ameliyat edip kurşunları çıkarmasını istiyor. Adam ameliyattan sonra kendisine geliyor. Ali Rıza, adamdan sadece silahların seri numaralarını değiştireceklerini öğreniyor.

Hasan’la birlikte ne kadar bu işi yapan adam varsa araştırıyorlar ve o kişinin kim olduğunu anlıyorlar. Adamı dükkanına getirmek için yangın çıkmış süsü veriyorlar. Sürekli televizyon seyreden adam, dükkanını içindeki biriktirdiği paralarla birlikte yandığını görünce bulunduğu yerden kaçıp dükkanına gidiyor.

Ali Rıza ve Hasan, onu kıskıvrak yakalıyor. Ondan silahların yerini öğreniyor. Ali Rıza, Haşmet’e silahları bulduğunun haberini veriyor. Burak ise, konsorsiyumda koltuk hayali kurarken Ali Rıza’nın malların yerini bulduğunu öğreniyor. Uzaktan onları izleyip Ali Rıza’nın depoya girdiği anda orayı patlatıyor. Haşmet ve adamları patlamadan etkilenmiyor. Ama Ali Rıza, içeriye girmiştir. Bakalım Ali Rıza, Burak’ın bu ölüm tuzağından kurtulabilecek mi?

Arıza 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Düştüğü Ölüm Tuzağından Kurtulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler