Ana SayfaDizilerÖğretmen 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Taner'in Suçlamalarını Çürütebilecek Mi?

İlgili Postlar

Öğretmen 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Taner’in Suçlamalarını Çürütebilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Öğretmen, 7. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif hoca, Sur çetesiyle işbirliği yapan Avcı kod adlı kişinin Taner hoca olduğunu açıklıyor. Sonrasında yayınladığı video ile Rüya’yla en son görüşen kişinin o olduğunu kanıtlıyor. Taner, gizlice okula girip Akif’in karşısına çıkıyor ve ona Rüya’nın annesinin çekmiş olduğu Akif’i suçlayan videoyla onun yayınladığı videonun gerçeği olduğunu söylediği videoyu ona seyrettiriyor. Akif, izledikleri karşısında kendisinden şüphe etmeye başlıyor. Öğretmen 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Akif, Taner’in suçlamalarını çürütebilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Akif Taner’in Suçlamalarını Çürütebilecek Mi?

Öğretmen 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gizem, Akif hocanın kendisini kilitlediği yerden çıkıp Taner hocanın suçlamalarını çürütmesini istiyor. Yılmaz komiser, Metin müdürün Akif ile işbirliği yaptığını anlıyor. Metin müdür, suçlamaları kabul etmeyince Yılmaz komiser ona, Zeynep’in onun öz kızı olduğunu bildiğini söylüyor. Akif, öğrencileriyle konuşup akşam sekize kadar gerçeği bulamazsa onları serbest bırakacağını kendisinin de polise teslim olacağını açıklıyor.

İşte Öğretmen 8. bölüm 1. fragmanı….

ÖĞRETMEN 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akif hoca, Sur çetesiyle işbirliği yapan öğretmenin Taner olduğunu açıklıyor. Taner, suçlamaları kabul etmiyor ve eve gidip avukatını çağırıp ondan yardım istiyor. Akif hoca sonrasında bir video yayınlıyor. Videoda, Rüya bir kişi ile eve giriyor ve o kişi daha sonrasında evden yalnız çıkıyor. Detayları inceleyen öğrenciler o kişinin Taner hoca olduğunu anlıyor.

Bir çok veli Taner hocanın masum olduğunu inanıyor ve onun hakkındaki suçlamaları kabul etmiyor. Akif, Yılmaz komisere bir isim listesi gönderiyor. Oradaki isimleri bulup konuşturabilir ise gerçeği ortaya çıkarabileceğini söylüyor. Yılmaz komiser, oradaki isimlerin bir zamanlar okulda öğrenci olduklarını ama hiç birinin de okulu bitiremediğini, çoğunun hapiste olduğunu anlıyor.

Onları tek tek bulup konuşuyor. Ama ailelerine bir şey olacağından korkan okulun eski öğrencileri konuşmuyor. Taner hoca okula giriyor. Akif, öğrencilerden onunla konuşmalarını canlı yayın yapmalarını istiyor. Taner hoca, suçlamaları kabul etmiyor. Ona, Rüya’nın annesinin çekmiş olduğunu videoyu gösteriyor. Rüya’nın annesi kızını öldürenin Akif hoca olduğunu söylüyor. Birde, Akif hocanın yayınladığı videodaki adamın onun olduğunu gösteren bir video gösteriyor. Videoları izleyen Akif, kendisinden şüphelenmeye başlıyor.

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüya’nın Annesi Neden Akif Hocanın İsmini Veriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler