Ana SayfaDizilerArıza 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Düştüğü Ölüm Tuzağından Kurtulabilecek...

İlgili Postlar

Arıza 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Düştüğü Ölüm Tuzağından Kurtulabilecek Mi?

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Arıza, 7. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali Rıza’nın ölüm emri verilir. Haşmet, Burak’ın Ali Rıza’ya oyun oynadığını anlar. Ali Rıza’ya, oyunun kurallarını anlatır. Halide ile birlikte hareket eden Ali Rıza, Burak’ın oyununu bozabilecek adamı yaralı bir şekilde eve getirip yaşatmaya çalışır. O yaşarsa Burak’ın tuzağı da ortaya çıkacaktır. Arıza 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza, düştüğü ölüm tuzağından kurtulabilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Düştüğü Ölüm Tuzağından Kurtulabilecek Mi?

Arıza 7. bölüm 2. fragmanında; Halide ile Ali Rıza, gittikçe birbirleriyle yakınlaşıyor. Bunu gören Burak, Ali Rıza’yı bitirme, hatta öldürme planları kuruyor. Haşmet, Ali Rıza’ya ikisinden birinin kellesini isteyeceklerini söylüyor. Kendisi için değilde daha yaşayacağı göreceği çok şey olduğu için Ali Rıza için endişelenmeye başlıyor. Burak, Ali Rıza’ya, bu sefer yine yeni bir ölüm tuzağı kuruyor.

İşte Arıza 7. bölüm 2. fragmanı….

ARIZA 6. BÖLÜM ÖZETİ! 

Rukiye, Halide’den duyduklarından sonra oğlunu evden kovar ve eski Ali Rıza olmadan geri dönmemesini söyler. Ali Rıza, Halide’ye katil olmadığını ima eder ama açıklayamaz. Sadi’nin ölüm emrini babasının verdiğini öğrenen Halide, evi terk eder. Ali Rıza, Haşmet’i arayıp kızının yanında olduğunu haber verir.

Mert, abisine ona bir tuzak kurulduğunu, kendisinin bu durumu anladığını söyler. Ali Rıza, ona bir şey belli etmemesini tembihler. Galip’in kumarhanesinin paraları çalınır ve bunu Ali Rıza’nın kardeşine yaptırdığını konsorsiyum öğrenir. Haşmet, durumu bilip susar. Konsorsiyum Ali Rıza’yı çağırır. Ali Rıza, kardeşini ve kendisini tuzağa düşürmeye çalışan adamı onların karşısına getirir. O da emri Burak’tan aldığını itiraf eder.

Burak, Ali Rıza’ya kesilecek cezayı beklerken kurduğu tuzak ortaya çıktığını anlar. Konsorsiyum, Burak’a ceza olarak Ali Rıza ile ortak çalışma cezası verir. Salman’ın beklediği silahları Ali Rıza, zamanında teslim edeceğini söyler ve silahları temin edip depoya yerleştirir. Halide, Ali Rıza ile birlikte Behçet’in yerini bulur. Behçet, Burak’ın emriyle Halide’ye ailesini öldürenlerin Cengiz, Sinan ve Nüsret olduğunu söyler.

Onlar gittikten sonra Burak, Behçet’i öldürür. Burak, Ali Rıza’nın silahları temin ettiğini duyunca, büyük bir operasyon düzenleyip depoya adamlarını çatıdan sokup silahları dışarı çıkartır. Yerlerine de oyuncak silah koyduruur. Salman, mallarını görmek için kutuları açar ve içinde oyuncak silahları görünce Ali Rıza’ya, abdest almasını, mezarını da hazırlamasını söyler.

Arıza 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Burak’ın Oyununu Bozmadan Ölmeye Niyeti Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler