Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Hanımı Kim Bıçaklıyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Hanımı Kim Bıçaklıyor?

Atv’nin fenomen dizisi, Bir Zamanlar Çukurova, 70. yeni bölümüyle 29 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Adnan, Demir’in bıraktığı silahla oynarken yaralanıp hastaneye kaldırılır. Artık iki aile, bu savaşı bitirmek için bir araya gelir. Yılmaz ve Demir’e, ailelerini ve çocuklarını mutsuz ettikleri için boşanmaları önerilir. Hemen Müjgan, itiraz edip boşanmak istemediğini söyler. Çocuğunun derdine düşen Züleyha, hayatında bundan sonra kimseyi istemediğini söyleyip orayı terk eder. Çukurova’daki dedikodulara son vermek için Demir, bir basın toplantısı yapar. Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hünkar hanımı kim bıçaklıyor?

Perşembe Dizileri 2020

Hünkar Hanımı Kim Bıçaklıyor?

Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm 1. fragmanında; Yılmaz, Adnan’ı alıp onunla birlikte zaman geçiriyor. Demir, onun oğluna dokunmasına bile tahammül edemiyor. Fikret, birini tavana asıp onu yakmaya çalışıyor. Hünkar’ı bir kadın bıçaklıyor. Yere kanlar içinde serilen Hünkar, hayatta kalabilecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1320419792097021952

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 69. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, Demir’in karşısına çıkıp nasıl kendi oğluna sünnet düğünü yapacağının hesabını sorar. Demir, Adnan’ın kendi oğlu olduğunu, Yılmaz’da asıl onun kendi oğlu olduğunu söylerken, yukarıdan bir silah sesi gelir. Herkes, Yılmaz’ın Demir’i vurduğunu düşünürken Adnan, oynadığı silahla oynarken yaralanır.

Adnan’ı yaralı bir şekilde gören Züleyha, onu aldığı gibi hastaneye Yılmaz’ın arabasıyla yetiştirir. Onun ameliyatına Müjgan’ın girmek istediğini gören Züleyha, onun oğluna dokunmasını istemediğini söyleyip onu ameliyathaneden uzaklaştırır. Adnan’ın ameliyatı başarılı geçer ve normal odaya alınır. Behice, Müjgan’a Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu bildiğini kocasına söyleyip kavga etmemesini ister.

Yemekte, Müjgan, Yılmaz’a Adnan’ın onun oğlu olduğunu yeni öğrendiğini, neden kendisiyle bunu paylaşmadığını sorar. Nazire, onları duyar. Yemek masasında onların yalan söylemelerine dayanamayıp, aslında Müjgan’ın her şeyi bildiğini söyler. Müjgan, yalan söylediğini ve uzun zamandır birliğini itiraf etmek zorunda kalır.

Fekeli ile Hünkar, konuşup iki aileyi bir araya getirir. Orada Fekeli, her iki aileninde eşleriyle mutsuz olduğunu, çocuklarının mutsuz bir ailede büyümemeleri için boşanmaları gerektiğini söyler. Müjgan ve Demir, hemen itiraz eder. Züleyha ise, hayatında kimseyi istemediğini söyleyip orayı terk eder.

Fikret’in aslında Fekeli’nin yeğeni olmadığı ve farklı bir amacı olduğu ortaya çıkar. Fekeli, değirmeninde yangın çıktığını duyun oraya Fikret’le gider. Yolda ikili silahlı saldırıya uğrar. Fikret, arabayı alıp Fekeli’yi orada yalnız bırakıp saldırganların peşinden gider.  Demir, gazetecileri evine çağırıp, Çukurova’da dolanan dedikoduları sonlandırmak ister. Demir, gazetecilere Adnan’ın aslında kimin oğlu olduğunu itiraf edebilecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Adnan’ın Babasını Kim Olarak Açıklayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler