Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülben Abisinin İnci'yle Evlendiğini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülben Abisinin İnci’yle Evlendiğini Öğreniyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 7. yeni bölümüyle 27 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Han, İnci’yi ablasına karşı savunur. Gülben, artık ablasına karşı gelip bir gün evlenip ondan kurtulacağını söyler. Neriman’da ablasına karşı çıkıp onun okuyamadığını ve kendisinin de onun gibi olmasını istediğini söyleyip isyan eder. İnci, babasının ortadan kaybolmasından Han’ı suçluyormuş gibi konuşur. Oda, onun babasını öldürüp çuvala koyduğunu ve boğaza attığını söyler. Masumlar Apartmanı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gülben, abisinin İnci’ye evlendiğini öğreniyor.

Salı Dizileri 2020

Gülben Abisinin İnci’yle Evlendiğini Öğreniyor!

Masumlar Apartmanı 7. bölüm 2. fragmanında; Hikmet bey, İnci’yi eski karısı Perihan, Safiye’yi de hizmetçi zannediyor. Safiye, İnci’nin ayakkabılarıyla evde otururken görünce sinir krizleri geçiriyor. İnci, onu sakinleştirmek isterken dokunuyor. Safiye, onun kendisine dokunduğu elini asitli suyla temizlemeye çalışıyor. Gülben, bulduğu evlilik yüzüğüyle abisinin İnci’ye evlendiğini anlıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 7. bölüm 2. fragmanı….

MASUMLAR APARTMANI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

İnci’nin babası, Han’ın yanına gidip, onun kızıyla gizlice evlendiğini öğrendiğini böyle kuru kuru nikahın olmayacağını söyler. Adam ondan sonra ortadan kaybolur. Ege, babasını merak edip karakola kayıp ilanı verir. Safiye, Han’ın İnci’yle gerçekten evlenip evlenmediğini merak eder. Gülben, o evlenen kişinin Esat olduğunu söyler.

Safiye, Gülben’in Esat’a olan ilgisini anlayıp onu banyoya sokup kaynar suyla yıkanmaya zorlar. Daha sonra Han, telefonunu şirkette unutur. Esat, telefonu eve bırakmaya gittiğinde Gülben, ona neden yüzük takmadığını sorar. Evlenenin Esat olmadığını anlayan Safiye, Gülben’i sıkı sıkı giydirip nüfus müdürlüğüne gönderir. Gülben, orada yere düşüyor ve kimsenin kendisine dokunmasını istemediğini için yerlerde sürünüp kalkmaya uğraşır.

Han’ı arayan memur kız kardeşinin nüfus müdürlüğünde olduğunu haber verir. Gülben’i, altına kaçırmış bir vaziyette bulan Han, onu eve getirir. Daha sonra onun kendisinin evlenip evlenmediğini öğrenmek için oraya gittiğini öğrenir. Han, onlara evlense onların haberi olacağını söyleyince hem Safiye, hemde Gülben rahatlar.

İnci, radyoda işe başlar ama programı Esra ile yapar. Han, yinede İnci’nin aynı iş yerinde çalışmasını istemez ve radyoyu satın alır. Bunu öğrenen İnci, Han’ın kendisini kontrol etmesinden rahatsız olduğunu söyleyip onunla tartışır. Ege, babasının arkadaşından onun en son Han ile konuşmaya gittiğini öğrenir ve ablasına durumu anlatır. İnci, Han’la konuşmaya giderken Hikmet bey ona Perihan diye seslenip, onu kolundan tutup eve getirir. Safiye, ayakkabılarıyla salonda oturan İnci’yi görünce şok olur.

Masumlar Apartmanı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Gerçekten İnci’nin Babasını Öldürdü Mü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler