Ana SayfaDizilerSadakatsiz 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya'nın İstediği Görüntüler Eline Geçiyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya’nın İstediği Görüntüler Eline Geçiyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Sadakatsiz, 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Volkan’ın annesi hayatını kaybediyor. Derin, Volkan’a başsağlığı dilemek geliyor. İkili arabada buluşuyor. Asya, onları arabada öpüşürken görüyor. Mert, Asya’ya olan ilgisini ondan gizlemiyor. Asya, Nil’i Derin’le Volkan’ın oturduğu evin üzerine yerleştiriyor. Ancak Nil, sevgilisine yakalanıyor. Tam Asya, umutsuzluğa kapılmışken bir hastası ona gereken görüntüleri veriyor. Asya’nın istediği görüntüler eline geçiyor. Bundan sonra Asya, hemen Volkan’dan boşanacak mı? Yoksa intikam mı alacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Asya’nın İstediği Görüntüler Eline Geçiyor!

Sadakatsiz 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, avukatıyla konuşuyor. Avukat ona, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranmasını hemen boşanırsa kredi borçlarının kendisine kalacağını söylüyor. Asya, hangi belgelere imza attığını bilemediği için, evliliğine normal bir şekilde devam ediyor. Ancak Ali, annesiyle babasının arasının iyi olmadığını anlayıp üzülüyor.

SADAKATSİZ 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan’ın annesi hayatını kaybediyor. Derin, Volkan’ı arayıp ulaşamayınca çok sinirleniyor. Annesinden Asya’nın kayın validesinin öldüğünü öğrenince hemen Volkan’ı arıyor. Volkan, evden çıkıp Derin’le arabanın içinde görüşüyor. Asya, Volkan’ın peşinden gidip onları arabanın içinde öpüşürken görüyor. Mert, Asya’nın her şeyi bilip sustuğunu anlıyor.

Asya, kanıt toplamak için Derin ile Volkan’ın buluştukları evin üst katına Nil’i yerleştiriyor. Nil, Derin’e hamile olduğunu söyleyip ikili görüşmeye başlıyor. Haluk bey, bir arkadaşının eşini Asya’ya getiriyor. Asya kadına, ona geçen hastalığın cinsel yolla bulaştığını, kocasının bir üroloğa görünmesi gerektiğini söyleyince ortalık karışıyor.

Haluk bey, Asya ile konuşup Volkan’ın kılıbık olduğunu bilmediğini söylüyor. Asya, kızının sevgilisi olduğunu ima ediyor. O da kızının sevgilisi olmadığını söyleyince, Asya, onları çok samimi bir şekilde gördüğünü söylüyor. Haluk, eve gidip Derin’e çıkışıyor. Ondan, sevgilisini kendileriyle tanıştırmaya getirmesini ya da hemen ilişkisini bitirmesini istiyor.

Derya, Volkan’ı arayıp Asya’nın Haluk’la hastanenin kafeteryasında konuştuklarını gördüğünü söylüyor. Asya, Derya’nın ve Bahar’ın ikili davrandığını anlıyor. Mert, Asya’nın her şeyi bildiğini anlıyor ve bunları hiç hak etmediğini söylüyor. Hatta, erkesi gün ona bir buket çiçek gönderip üzerine dünyanın en mükemmel kadını olduğunu yazıyor.

Nil’in sevgilisi onu takip ediyor ve evini buluyor. Ona tüm bu olanakları Asya’nın kocasının görüntülerini almak için sağladığını anlıyor. Asya’nın yanına gidip ondan 300 bin lira istiyor. Asya’nın kaşınma şikayetiyle gelen eski hastası ona, kocasıyla sorunları olduğunu bildiğini söyleyip onun ihtiyacı olan görüntüleri veriyor. Asya, Ali ve Volkan, yemeğe çıkıyorlar. Restorandın önünde Haluk beyleri gören Asya, onları da masalarına davet ediyor. Derin ile Volkan, bu durumdan pek memnun olmuyor.

Sadakatsiz 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Asya Volkan’la Derin’i Öpüşürken Görüntülüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler