Ana SayfaDizilerYeni Hayat 9. Bölüm Final Ön İzlemesi Yayında! Adem Yasemin'i Gitmesi İçin...

İlgili Postlar

Yeni Hayat 9. Bölüm Final Ön İzlemesi Yayında! Adem Yasemin’i Gitmesi İçin İkna Edebilecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Yeni Hayat, 9. final bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Yasemin’in sürekli Timur’dan dayak yediğini öğrenen kardeşi ablasına inanır. Gökçe babasından, Yasemin’i dövdüğü gibi annesini de dövdüğünü anlar ve annesinin de onun gibi yüzünü boyayıp karşılarına çıktığının hesabını ondan sorar. Timur. Adem’le iş haddini bitirdiğini söyler. Öte yandan Yasemin, kardeşiyle birlikte evi terk etmeye hazırlanır. Yeni Hayat 9. bölüm final ön izlemesi yayınlandı. Adem, Yasemin’i gitmesi için ikna edebilecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Adem Yasemin’i Gitmesi İçin İkna Edebilecek Mi?

Yeni Hayat dizisinin 9. final bölümü tanıtımında; Yasemin’i yine birileri takip ediyor. Onları atlattıktan sonra Yasemin’e bu yüzden onun gitmesini istediğini söylüyor. Adem, Yasemin’i düşünmeden edemediğini, aklının sürekli onda olduğunu söyleyip onun bir an evvel uzaklara gitmesini istiyor.

İşte Yeni Hayat 9. bölüm final ön izlemesi….

https://youtu.be/ig4nYIcUmO8

YENİ HAYAT 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Adem, Timur’un yapacağı yeni sevkıyatını ve Kunduzi’yi bitirmek için arkadaşlarıyla işbirliği yapar. Nevin, Adem ile Yasemin’i konuşurken görür ve gidip Timur beye onların her gün iş saati dışında da görüştüğünü, hatta yakınlaştığını söyler. Ferda, konakta işe girebilmek için Fatoş’u merdivenlerden yuvarlayıp onun bacağını kırar ve kendisini işe aldırmayı başarır.

Nevin’in iyice pisikolojisi bozulur ve kafayı Adem’e takar. Timur, bunu duyunca Yasemin’i çok kötü döver. Yasemin, Timur’un kendisini boşadığını ve tüm mal varlığını kendisinin üzerine verdiğini anlar. Adem, Yasemin’den Timur’un son sevkıyatını öğrenmesini ister. Ondan sonra özgür olabileceğini ona anlatır.

Nevin’in Adem’i kıskanıp Timur’a anlatmasıyla Yasemin, kocasından yine dayak yer. Adem, karısının yaptığını öğrenip ona çok öfkelenir. Timur’un ilk kez sevkıyat yapacağı Rus ortağı ile Adem büyük bir çatışmaya girer. Adem, oradan sağ kurtulduğu gibi, Timur’un Rus ortağını bertaraf eder. Yasemin, basını toplayıp tüm mal varlığını vakfa bağışladığını açıklar. Timur, tam Yasemin’e el kaldırdığı sırada Adem onun elini tutar. Yasemin’in kardeşi, o anları görüp eniştesinin kendisini kandırdırdığını anlar.

 Yeni Hayat 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Timur Adem’i İşten Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler