Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melek Doktor Hanımla Görüşmeye Gidiyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melek Doktor Hanımla Görüşmeye Gidiyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 9. yeni bölümüyle 30 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Garip, 6 yaşındayken kaybettiği annesinin mezarını ziyaret eder. Daha sonra Menekşe gelir ve ondan kendisini affetmesini ister. O sırada Garip ona bıçak çeker. Menekşe, yerde yatarken görünür. Garip, kliniğe gidip herkesle helalleşir. Genç bir kız çok sevdiği birinin kendisine büyük bir kötülük yaptığını doktor Ayşe’ye itiraf eder. Alya, büyük bir değişim yaşar. Kırmızı Oda 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Melek, doktor hanımla görüşmeye gidiyor.

Cuma Dizileri 2020

Melek Doktor Hanımla Görüşmeye Gidiyor!

Kırmızı Oda 9. bölüm 2. fragmanında; Duygu, doktor Ayşe’ye ailesinden korkup söylemediği şeyi anlatıyor. Babası, durumu öğrenince çok sinirleniyor. Garip’in, küçük yaşta bir de abisinin şehit olduğu ortaya çıkıyor. Alya, hikayesinin devamını anlatıyor. Kliniğin kapanmasına yakın gelen Melek, Meliha’nın kızı olduğunu ve doktor hanımla görüşmek istediğini söylüyor.

İşte Kırmızı Oda 9. bölüm 2. fragmanı…

KIRMIZI ODA 8. BÖLÜM ÖZETİ! 

Salih, kliniğe Garip beyi getiriyor. Hüseyin, onu görünce konuşmak ister. Ama Salih’in kibirli tavırlarını görünce çok kırılır. Salih, önce doktor hanımla konuşur ve ona yeni hayatını anlatır. Lüks içinde yaşadığını ama sürekli ağladığını söyler. Onu dinleyen doktor hanım, yeni arkadaşlarıyla birlikte Salih’in o paraları har vurup harman savurmasından endişelenir.

Doktor hanım Garip beyle tanışır. Onu dinledikçe onun bir cinayet işleyebileceğini düşünemez. Kaskatı bir adam olan Garip, başlar Menekşe ile tanışmasını anlatmaya. Küçük yaşta ailesi tarafından evlendirilen Garip’in üniversiteye giden çocukları vardır. Garip, kendisini işine adayıp şimdiye kadar hiç bir kadına bakmadığını anlatır.

Ama bir gün kimsesi olmayan Menekşe, pavyonda çalışmak için gelir. Garip ona, bu işin ona göre olmadığını, orada solacağını söyler. Menekşe, ısrarla işte çalışmak ister. İki ay ilişki yaşayan Garip ona kör kütük aşık olur. Ama o bir gün, pavyona gelen genç ve zengin biriyle çıkıp gider. Ondan sonra onu öldürmek ister. Doktor hanım, Garip’le konuşup onu ikna etmeye çalışır.

Osman, annesinin öldüğü anı doktor Ayşe’ye anlatıp rahatlar. Akif ise, ablasıyla gelir. Bu sefer Akif, bir valizle ve perişan halde gelir. Evinde yangın çıktığını ve her şeyinin yandığını anlatır. Alya, doktor hanımın karşısına yıkanıp saçları taranmış parmağındaki sargıyı çıkartmış bir vaziyette gelir. Hikayesinin geri kalanında annesinin tutuklandığını ve hapisten çıktıktan sonra İstanbul’a taşındıklarını anlatır.

Kırmızı Oda 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Garip Menekşe’yi Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler