Ana SayfaDizilerMucize Doktor 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Saldırıya Uğrayan Genç Kız Toplum...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Saldırıya Uğrayan Genç Kız Toplum Baskısından Korkuyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 35. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazlı, babasının iyileştikten sonra hastaneden ayrılmasını istiyor. Ama dayanamayıp ev bulana kadar ona evine açıyor. Nazlı, babasının alkol almayacağına söz vermesinden sonra ona inanıp baba kız yıllar sonra ilk kez sarılıyor. Hastaneye sosyal güvencesi olmayan kolu kopan bir hasta geliyor. Tanju, Beliz’e parasız ameliyat yapmama konusunda baskı yapıyor. Ferman, onu dinlemeyip kolu kopan hastayı ameliyat ediyor. 33 kattan düşen temizlik işçisi ise uğraşlara rağmen hayata tutunamıyor. Nazlı’nın babası kızına verdiği sözü tutmuyor. Mucize Doktor 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Saldırıya uğrayan genç kız toplum baskısından korkuyor.

Perşembe Dizileri 2020

Saldırıya Uğrayan Genç Kız Toplum Baskısından Korkuyor!

Mucize Doktor 36. bölüm 1. fragmanında; Hastaneye, ormanda bulunan saldırıya uğramış bir genç kız geliyor. Onu bir arkadaşı bulup hastaneye getiriyor. Genç kız, saldırıya uğradığını anladığında okula nasıl gideceğini, partide eğlendiğini herkesin gördüğünü, onların kendisi hakkında neler düşüneceğinden korkmaya başlıyor. Nazlı, kızı sakinleştirip ona destek oluyor. Genç kızı bulup getiren arkadaşı ise soruşturma geçiriyor.

İşte Mucize Doktor 36. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazlı, babasının iyileştikten sonra bir an önce hastaneden gitmesini istiyor. Ama onun, sokaklarda yaşadığını öğrenince üzülüyor. Adam Ali ile konuşup kızıyla kendisini barıştırmasını istiyor. Hastanedekilerle hemen yakınlık kuran adam kızına kendisini inandıramıyor. Nazlı, en sonunda iyileştiğini artık gitmesi gerektiğini söylüyor. Sonra üzülüp ona evinin anahtarını verip kendisine bir yer bulana kadar evinde kalabileceğini söylüyor.

Akşam eve geldiğinde babasının mükellef bir sofra hazırladığını görüyor. Ama yine de onun düzelmiş olacağına inanmıyor. Babası Nazlı’ya ağzına bir daha içki koymayacağı konusunda söz veriyor ve baba kız yıllar sonra ilk kez kucaklaşıyor. 33. kattan düşen temizlik işçisini gören Ali, ilk müdahaleyi yapıp hastaneye getiriyor. Ancak, hasta yaşam savaşına yenik düşüyor.

Bulaşıkçılık yapan bir kişi çöken binanın altında kalıyor ve kolunu kaybediyor. Ferman ile Ali, hastayı ameliyata alıyor. Hastanın koluna kavuşmasını sağlayacak fikir Ali’den geliyor. Adamın kolu bacağına takılıp kolun ölmemesi sağlanıyor. Hastanenin maddi durumu iyi değildir ve Tanju, Beliz’e ücretsiz ameliyat yapmaması için baskı yapıyor.

Beliz, Ferman’a sosyal güvencesi olmayan kolu kopan hastanın ameliyatını yapmamasını istiyor. Ama Ferman, adamın bacağında yaşattıkları kolu saatlerce süren ameliyattan sonra yerine takıyor. Nazlı’nın babası Ali’den borç para istiyor. Ali, onu kıramayıp veriyor. Ama Nazlı’nın söyledikleri aklına gelince onu takip ediyor. Onun ilk işi gidip içki almak oluyor.

Mucize Doktor 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Nazlı’yla Babasını Barıştırabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler