Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kudret Gonca'yı Kapı Dışarı...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kudret Gonca’yı Kapı Dışarı Ediyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maria ile Mustafa, 10. yeni bölümüyle 8 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Herkes kaza geçiren Mustafa’nın ölüsünü bulamadığı için ondan ümidi kesmeye başlar. Gonca ve Maria’nın yengesi işbirliği yapar. Maria’yı, bir odaya hapsederler. Gonca’nın konuşmalarından şüphelenen Maria, odadan çıkmayı başarıp Gonca’nın telefonundan Mustafa’nın ölmediğini anlar. Gonca, mecburen Mustafa’yı ortaya çıkarır. Mariaya’ya sırrını açıklamaması için yalvarır. Müjdat, Melek’in kendi kızı olduğunu öğrenip Gonca’nın karşısına çıkar. Maria ile Mustafa 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kudret, gerçeği öğrenince Gonca’yı kapı dışarı ediyor.

Pazar Dizileri 2020

Kudret Gonca’yı Kapı Dışarı Ediyor!

Maria ile Mustafa 10. bölüm 1. fragmanında; Müjdat, Melek’in babasının kendisi olduğunu söylüyor. Bunu duyan Mustafa, onu yumruklamaya başlıyor. Maria’nın Gonca’nın sırrını bilip sustuğunu öğrenen Kudret, ona çocuğunu doğurup istediği yere gidebileceğini söylüyor. O ise, çocuğunu hiçbir yere bırakmayacağını söylüyor. Mustafa’nın da Maria ile arası bozuluyor. Kudret, Gonca’yı kolundan tutup sürükleyerek kapıya atıyor. Nadire, Galip’i vuruyor. Niyazi, Nadire’ye onsuz bir hayat istemediğini söylüyor.

İşte Maria ile Mustafa 10. bölüm 1. fragmanı…

MARİA İLE MUSTAFA 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Kudret bey, oğlunun yaptığı kazadan sonra her yerde onu arar. Ondan bir haber alamayınca öldüğünü zanneder. Maria, Gonca’nın konuşmalarından şüphelenip odadan çıkmayı başarır ve onun odasına gidip telefonunu alır. Gonca’nın telefonundaki mesajlardan Mustafa’nın yaşadığını anlar. Ona hiçbir şey belli etmez.

Gonca, Maria’yı yurt dışına göndermek için uğraşır. Ama Maria, kaçıp Mustafa’yı Gonca’nın sakladığı yerden bulup hastaneye yatırıp tedavi ettirmeyi başarır. Mustafa, Maria ile konağa geri döner. Gonca ile Mustafa’nın boşanma davası görülür ve kili boşanır. Maria’nın Melek’in kendi kızı olmadığını bilen Gonca, valizlerini toplamaya başlar.

Kudret, oğlunun şerefine büyük bir davet verir. Melek, Maria’nın hamile olduğunu öğrenip anne ve babasının onun yüzünden ayrılacağını düşünüp evden kaçar. Mustafa, onu parkta bulup eve getirir. Gonca’yı tehdit eden kadın, hapisteki Müjdat’ı bulur ve Melek’in onun kızı olduğunu söyler. Müjdat, soluğu Mustafaların konağında alır. Tam da Maria ile Mustafa çıkmak üzereyken Gonca’yla konuşmak isteyen Müjdat ile karşılaşırlar. Gonca, korku içinde kalıp ne yapacağın bilemez.

Maria İle Mustafa 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mustafa Gonca’nın Yalanını Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler