Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mustafa Gonca'nın Yalanını Öğrenecek...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mustafa Gonca’nın Yalanını Öğrenecek Mi?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maria ile Mustafa, 9. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Herkes kaza geçiren Mustafa’nın ölüsünü bulamadığı için öldüğünü düşünmeye başlıyor. Gonca ve Maria’nın yengesi işbirliği yapıyor. Maria’yı, bir odaya hapsediyor. Gonca’nın konuşmalarından şüphelenen Maria, odadan çıkmayı başarıp Gonca’nın telefonundan Mustafa’nın ölmediğini anlıyor. Gonca, mecburen Mustafa’yı ortaya çıkarıyor. Mariaya’ya sırrını açıklamaması için yalvarıyor. Müjdat, Melek’in kendi kızı olduğunu öğrenip Gonca’nın karşısına çıkıyor. Mustafa, Gonca’nın yalanını öğrenecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Mustafa Gonca’nın Yalanını Öğrenecek Mi?

Maria ile Mustafa dizisinin 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kudret, oğlunu öldü biliyor. Gonca ise, Mustafa’yı bir büyücüye emanet edip onu iyileştirmesini istiyor. Öte yandan Maria, Mustafa’nın öldüğünü zannediyor ve Gonca ile yengesi tarafından bir odaya kilitleniyor. Gonca, ona dost gibi davranıp bunu kendisinden Kudret beyin yapmasını istediğini, çocuğu doğana kadar onu bu odada hapsedeceğini, çocuğu doğduktan sonra onu çocuğundan ayıracağı yalanını söylüyor.

MARİA İLE MUSTAFA 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kudret bey, oğlunun yaptığı kazadan sonra her yerde onu arıyor. Ondan bir haber alamayınca öldüğünü zannediyor. Maria, Gonca’nın konuşmalarından şüphelenip odadan çıkmayı başarıyor ve onun odasına gidip telefonunu alıyor. Gonca’nın telefonundaki mesajlardan Mustafa’nın yaşadığını anlıyor. Ona hiçbir şey belli etmiyor.

Gonca, Maria’yı yurt dışına göndermek için uğraşıyor. Ama Maria, kaçıp Mustafa’yı Gonca’nın sakladığı yerden bulup hastaneye yatırıp tedavi ettirmeyi başarıyor. Mustafa, Maria ile konağa geri dönüyor. Gonca ile Mustafa’nın boşanma davası görülüyor ve kili boşanıyor. Maria’nın Melek’in kendi kızı olmadığını bilen Gonca, valizlerini toplamaya başlıyor.

Kudret, oğlunun şerefine büyük bir davet veriyor. Melek, Maria’nın hamile olduğunu öğrenip anne ve babasının onun yüzünden ayrılacağını düşünüp evden kaçıyor. Mustafa, onu parkta bulup eve getiriyor.

Gonca’yı tehdit eden kadın, hapisteki Müjdat’ı buluyor ve Melek’in onun kızı olduğunu söylüyor. Müjdat, soluğu Mustafaların konağında alıyor. Tam da Maria ile Mustafa çıkmak üzereyken Gonca’yla konuşmak isteyen Müjdat ile karşılaşıyorlar. Gonca, korku içinde kalıp ne yapacağın bilemiyor.

Maria İle Mustafa 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maria Bebeğini Mi Kaybediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler