Ana SayfaDizilerSadakatsiz Dizisine Yeni Oyuncu Geliyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz Dizisine Yeni Oyuncu Geliyor!

Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Sadakatsiz dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeni toplayan dizinin reytingleri rakiplerini giderek geride bırakıyor. Sevilen dizide dengeleri değiştirecek yeni bir oyuncu dahil oluyor.

Caner Cindoruk Kimdir?

Cansu Dere kimdir?

Sadakatsiz Dizisine Sürpriz İsim

Medyapım ve Mednova’nın yapımcısı olduğu, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un yaptığı ve senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un  yazdığı Sadakatsiz dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin yayınlanmasının ardından aynı gün yayınlanan iki dizi final kararı yaparken bir dizi yayın gününü değiştirdi.

Kenan Ece Kimdir?

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerini üstlendiği diziye tüm dengeleri değiştirecek yeni bir isim dahil oluyor. Daha Önce Avlu ve Güllerin Savaşı dizilerinde de rol alan Kenan Ece Sadakatsiz dizisi kadrosuna katılıyor. Henüz hangi rolde oynayacağı açıklanmayan Kenan Ece’nin diziye nasıl katılacağı izleyenlerin için merak konusu.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk Sevişme Sahnesi Olay Oldu

Pişmanlığı Sonradan Fark Ediyorsun

Geçtiğimiz haftalarda Caner Cindoruk verdiği bir röportajda samimi itiraflarda bulundu. Daha önce ilişkisinde sadakatsizlik yaptığını itiraf eden oyuncu “Pişmanlığı sonradan fark ediyorsun. Vicdan azabı da kaybolmuyor” dedi.

Yayınlandığı ilk gün izleyicilerin büyük beğenisini toplayan Sadakatsiz dizisinde Volkan karekterini canlandıran Caner Cindoruk canlandırdığı Volkan karakteri hakkında “İşinde yükselmeye çalışan bir insan, iyi de bir baba. 15 yıllık bir ilişkisi varken başkasına âşık oluyor. Fark etmeden yalan söylemeye, suçuna başkalarını alet etmeye başlıyor. Karakterin biraz tepki çekeceğini düşünüyorum ama hayatın içinden ve gerçek! Birçoğumuz zaman zaman kendimize hak gördüğümüz, kendimizi istisna saydığımız durumlar içinde olabiliyoruz ama bunu görmezden geliyoruz. Erkek egemen sistemde yaşadığımız için bu rolle, bu karakterdeki bir erkeği deşifre etmek istedim” şeklinde konuştu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler