Ana SayfaÜnlülerİsmail Küçükkaya Neden Ekranlarda Yok?

İlgili Postlar

İsmail Küçükkaya Neden Ekranlarda Yok?

İsmail Küçükkaya neden ekranlarda yok? Fox TV’de sabah haberlerini sunan ünlü spikerden üzücü haber geldi. Daha önce sosyal medya hesabında koronavirüs testi yaptırdığını ve sonucu beklediğini açıklayan Küçükkaya neden ekranlarda olmadığını sosyal medyada yayınladığı yazı ile açıkladı. Ünlü spiker “Perşembe günü test yaptırdım ve sonucu beklerken tedbiren izolasyona girdim. Yaptırdığım COVID-19 test sonucu pozitif çıktı” dedi.

İsmail Küçükkaya Kimdir?

İsmail Küçükkaya ‘nın COVID-19 Test Sonucu Pozitif Çıktı

Fox TV’de yayınlanan Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya’nın yerini 1 Kasım Pazartesi günü İlker Karagöz aldı. Çalar Saat programını yakından takip eden izleyiciler için İsmail Küçükkkaya’nın neden ekranlarda olmadığı merak konusuydu. Ünlü spikerden açıklama geldi. İsmail Küçükkaya’nın sosyal medya hesabından yayınladığı açıklama;

İsmail Küçükkaya, eşi Eda Küçükkaya hakkındaki İlk Açıklama!

“Aklımız, kalbimiz İzmir’de . Kayıplarımız var. Acımız büyük. Kurtarma çalışmaları halen devam ediyor. Enkaz altında kalanlar için dua ediyoruz. Bu şartlarda kişinin kendi durumundan bahsetmesi hoş değil. Kendimi bu duruma düşürmek istemem. Lakin küçük bir açıklama yapmaya mecburum. Perşembe günü test yaptırdım ve sonucu beklerken tedbiren izolasyona girdim. Yaptırdığım COVID-19 test sonucu pozitif çıktı. Tedavi sürecim evde devam ediyor. Semptomların ağır seyretmiyor. Durumum iyi. Teşekkür ederim. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara sabır ve metanet dilerim.”

İsmail Küçükkaya’nın Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine tüm Çalar Saat programı ekibi değiştirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler