Ana SayfaDizilerArıza 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Haşmet'i Ölümüne Yalnız Bırakmıyor!

İlgili Postlar

Arıza 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Haşmet’i Ölümüne Yalnız Bırakmıyor!

Show Tv’nin yeni fenomen dizilerinden Arıza, 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Burak, silahları Ali Rıza’yı öldürmek için patlatıyor. Ama Ali Rıza, oradan ölmeden kurtuluyor. Konsorsiyum, silahları patlatanın Burak olduğunu anlayamıyor. Haşmet, tüm sorumluluğu üzerine alıp, Cabir’le konuşmaya gidiyor. Cabir, hem mallarının parasını istiyor. Hem de hapisteki kardeşinin kaçırılmasını istiyor. Aksi taktirde Haşmet’e ve konsorsiyumda olanları ailelerini öldürmekle tehdit ediyor. Ali Rıza, Cabir’in kardeşini hapisten kaçırıyor. Burak’ta paraları hazırlıyor. Takas olacağı sırada Cabir, yamuk yapıp Haşmet’in üzerine bomba yerleştiriyor. Ali Rıza, Haşmet’i ölümüne yalnız bırakmıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Haşmet’i Ölümüne Yalnız Bırakmıyor!

Arıza dizisinin 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haşmet, Hasan ve adamları patlamadan sonra içeri dalıp Ali Rıza’yı kurtarıyor. Burak, Ali Rıza’nın ölmediğini görünce sinirden deliye dönüyor. Fuat, patlamayı Burak’ın yaptığını öğreniyor. Ona bu yaptığıyla herkesin hayatını tehlikeye soktuğunu söylüyor. Mithat, Burak’ın damadı olacağı için konsorsiyumda onu kayırmaya devam ediyor. Konsorsiyum toplanıyor ve Haşmet, Cabir’le görüşmeye kendisinin gideceğini söylüyor.

ARIZA 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haşmet, toplantıya gitmeden önce Ali Rıza ile görüşüyor. Ona Cabir’le görüşmeye gideceğini belki de dönemeyeceğini, eğer kendisine bir şey olursa kızının kimliğini değiştirip yurt dışına kaçırmasını onu koruyup kollamasını istiyor. Halide, durumun ciddiyetini anladıktan sonra Ali Rıza’nın ailesinden daha güvenli bir yer olmadığını düşünüp oraya giriyor.

Cabir, Haşmet’in önüne konsorsiyumda kim varsa herkesin sevdiklerinin fotoğrafını önüne koyuyor. Orada, Halide’nin fotoğrafını da görünce, kendisinin canını almasını istiyor. Cabir, parasını istediğini, artı hapisteki kardeşini oradan kaçırıp kendisine teslim etmeleri karşılığında sevdiklerine zarar vermeyeceğini söylüyor.

Haşmet, Ali Rıza’ya konsorsiyumda paylaşmasını istediği bir video gönderiyor. Toplantıda Ali Rıza, Cabir’in kardeşini hapishaneden kaçırabileceğini söylüyor. Kimse ona inanmıyor. Burak ise dalga geçiyor. Ama işin kendi ailelerine de dokunacağını anlayınca Ali Rıza ile iş birliği yapmak zorunda kalıyor.

Ali Rıza, hapishaneden Cabir’in kardeşini kaçmasını sağlıyor. Burak, paraları hazırlıyor. Takas olacağı sırada Cabir, Haşmet’in üzerine bomba yerleştiriyor. Ali Rıza, ölmek pahasına Haşmet’in yanından ayrılmıyor.

 Arıza 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet Cabir’le Görüşmeye Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler