Ana SayfaDizilerZümrütüanka 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt Serhat'sız Olamayacağını Anlıyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt Serhat’sız Olamayacağını Anlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka, 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde:; Niyazi Çavuş polise gidip, Abbas’ın işlediği cinayetleri tek tek anlatıyor. Serhat, babaannesine annesini, babasını ve amcasını öldürenin Abbas olduğunu söylüyor. Azimet, duyduklarından sonra oğullarının mezarına gidip gözyaşı döküyor. Ama Abbas, tutuklanmaktan kurtulup uzaklara gidiyor. İlk işi Zümrüt’ün kardeşi Meliha’ya tuzak kurmak oluyor. Hamit ile Sühandan, barışıp karı koca oluyor. Serhat, Zümrüt’e evlenme teklif ediyor. Zümrüt, kabul etmiyor. Ama sonra düşünüp konağa gidip teklifini kabul ettiğini söylüyor. Zümrüt, Serhat’sız olamayacağını anlıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt Serhat’sız Olamayacağını Anlıyor!

Zümrütüanka 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Serhat, annesinin, babasının ve amcalarının katilinin Abbas olduğunu öğrenince onu, aslanlı köşkte bulup karşısına çıkıyor. Tam onu öldüreceği sırada Zümrüt geliyor ve Serhat’ın katil olmasına engel oluyor. Niyazi Çavuş’u her şeyi anlatması için ikna eden Serhat onu emniyete teslim ediyor. O, Abbas’ın tüm işlediği cinayetleri polislere anlatan bir ifade veriyor. Azimet, Abbas’la iş birliği yapıp Serhat’ın annesi birlikte öldürmüşlerdir. Zümrüt’ü de aynı şekilde öldürmek istemişlerdir. Niyazı Çavuş, Azimet’in adını hiçbir şekilde vermiyor.

ZÜMRÜTÜANKA 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Oğullarını öldürenin Abbas olduğunu öğrenen Azimet, doğruca mezarlığa gidiyor. Serhat onu, perişan bir şekilde mezarlıkta buluyor. Deniz, Serhat’tan boşanmayı kabul ediyor. Ama Azimet’e yanaşıp kendisinin konakta kalmasını sağlıyor. Serhat, Deniz’den boşanır boşanmaz, Zümrüt’e büyük bir sürprizle evlenme teklif ediyor.

Zümrüt, Serhat’ın evlenme teklifini kabul etmiyor. İkisinin aşkının çevresindekilere zarar verdiğini düşündüğünü söylüyor. Hamit, Sühandan’ın kalbini kazanıyor ve ikili karı koca oluyor. Onların mutlu olduklarını duyan Canan, oğlunu alıp konağa geri dönüyor. Abbas, ne yapıp ne edip hapse düşmekten kurtuluyor.

Zümrüt’ün kız kardeşi Meliha’nın peşine bir adam takıyor. Meliha, hemen adamdan hoşlanıyor ve onunla akşam yemeği bile yiyor. Zümrüt, Cihan’ın yanında çalışmaya devam ediyor. Cihan, ondan hoşlanıyor. Ama onun hazır olup kendisinden hoşlanmasını bekliyor. Zümrüt, düşünüp taşınıyor ve Serhat’tan ayrı kalamayacağını anlayıp konağa gidiyor. Serhat, konağın önünde kendisini bekleyen Zümrüt’ün yanına gidiyor. Onun teklifine cevabının ‘Evet’ olduğunu duyunca onu kucağına alıp havalara uçuruyor. Deniz’le Azimet, donup kalıyor.

 Zümrütüanka 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt’e Ne Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler