Ana SayfaDizilerMucize Doktor 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali'nin Başı Yine Belaya Mı...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali’nin Başı Yine Belaya Mı Giriyor?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mucize Doktor, 36. yeni bölümüyle 5 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye, ormanda bulunan saldırıya uğramış bir genç kız gelir. Onu bir arkadaşı bulup hastaneye getirir. Genç kız, saldırıya uğradığını anladığında okula nasıl gideceğini, partide eğlendiğini herkesin gördüğünü, onların kendisi hakkında neler düşüneceğinden korkmaya başlar. Nazlı, kızı sakinleştirip ona destek olur. Genç kızı bulup getiren arkadaşı ise soruşturma geçirir. Mucize Doktor 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali’nin başı yine belaya mı giriyor?

Perşembe Dizileri 2020

Ali’nin Başı Yine Belaya Mı Giriyor?

Mucize Doktor 36. bölüm 2. fragmanında; Hastaneye, 40 yaşında üzerine kütüphane düşen hamile bir hasta geliyor. Ali, kadını ameliyata alıyor. Kıvılcım’da olduğu gibi yine anneyi kurtaramıyor. Tanju hoca ise, aynı soruşturmaları yaşayacağı için sinir krizleri geçiriyor.

İşte Mucize Doktor 36. bölüm 2. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazlı, babasının iyileştikten sonra bir an önce hastaneden gitmesini ister. Ama onun, sokaklarda yaşadığını öğrenince üzülür. Adam Ali ile konuşup kızıyla kendisini barıştırmasını ister. Hastanedekilerle hemen yakınlık kuran adam kızına kendisini inandıramaz. Nazlı, en sonunda iyileştiğini artık gitmesi gerektiğini söyler. Sonra üzülüp ona evinin anahtarını verip kendisine bir yer bulana kadar evinde kalabileceğini söyler.

Akşam eve geldiğinde babasının mükellef bir sofra hazırladığını görür. Ama yine de onun düzelmiş olacağına inanamaz. Babası Nazlı’ya ağzına bir daha içki koymayacağı konusunda söz verir ve baba kız yıllar sonra ilk kez kucaklaşır. 33. kattan düşen temizlik işçisini gören Ali, ilk müdahaleyi yapıp hastaneye getirir. Ancak, hasta yaşam savaşına yenik düşer.

Bulaşıkçılık yapan bir kişi çöken binanın altında kalır ve kolunu kaybeder. Ferman ile Ali, hastayı ameliyata alır. Hastanın koluna kavuşmasını sağlayacak fikir Ali’den gelir. Adamın kolu bacağına takılıp kolun ölmemesi sağlanır. Hastanenin maddi durumu iyi değildir ve Tanju, Beliz’e ücretsiz ameliyat yapmaması için baskı yapar.

Beliz, Ferman’a sosyal güvencesi olmayan kolu kopan hastanın ameliyatını yapmamasını ister. Ama Ferman, adamın bacağında yaşattıkları kolu saatlerce süren ameliyattan sonra yerine takar. Nazlı’nın babası Ali’den borç para ister. Ali, onu kıramayıp verir. Ama Nazlı’nın söyledikleri aklına gelince onu takip eder. Onun ilk işi gidip içki almak olur.

Mucize Doktor 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Saldırıya Uğrayan Genç Kız Toplum Baskısından Korkuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler