Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Memduh Beyle Konuşmaya Gidiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Memduh Beyle Konuşmaya Gidiyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hikmet, İnci’yi eski karısı Perihan zannedip içeri alır. Safiye’yi ve Gülben’i de hizmetçi zanneder. Sinir krizi geçiren Safiye’yi sakinleştirmeye çalışırken İnci onun eline dokunur. Gülben, abisinin yere düşürdüğü yüzükten onun İnci’ye evlendiğini anlar. Esra, Esat’la buluşup Han ile ilgili bilgi almaya çalışır. Duyduğu şeyi İnci’ye anlatır. Han, eski arabadaki makete çok sevdiği öğretmeninin fularını takip onunla konuşur. Onu takip eden İnci, Han’ı eski arabanın içinde görür. Masumlar Apartmanı 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Han, Memduh beyle İnci ile evliliklerini konuşmaya gidiyor.

Salı Dizileri 2020

Han Memduh Beyle Konuşmaya Gidiyor!

Masumlar Apartmanı 8. bölüm 1. fragmanında; Han, İnci’nin kendisini arabada bir kadın maketiyle gördüğünü anladıktan sonra onun kendisini manyak zannettiğini düşündüğünü anlıyor ve durumu ona açıklıyor. Gülben, abisinin İnci’yle evlendiğini öğrendikten sonra paniğe kapılıyor. Han, İnci’yle konuşup artık evliliklerini herkesin bilmesi gerektiğini kendisinin dedesiyle konuşacağını söylüyor ve eline bir kutu çikolata alıp Memduh beyin karşısına çıkıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 8. bölüm 1. fragmanı….

MASUMLAR APARTMANI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Han, ablasını sakinleştirmek için elinden geleni yapar. İnci, gitmeye çalıştıkça Hikmet bey ona engel olur. Safiye, İnci’ye evden defolup gitmesini söylediğinde Hikmet, onu evden kovar. İnci, Safiye’yi sakinleştirmek için yanına gidip eline dokunur. Safiye, elini temizlemek için saatlerce banyoya gidip elini çamaşır sularıyla yıkayıp yaralar. Hikmet beyi ise yerinden bir yere göndermez.

Hikmet, saatlerce Safiye’nin gelmesini ve üzerini çıkartmasını bekler. Ege, Han’ı babasını öldürmekle suçlar. İnci’de ona babasına ne yaptığını sorduğu sırada Ege’yi babası arayıp iyi olduğunu söyler. Han’ı boş yere suçladığı için İnci ondan özür diler. İnci, Han’a ablasının iyi olmadığını onu bir doktora götürmeleri gerektiğini söyler.

Han, İnci’ye büyük tepki gösterip asıl onun dedesini bir doktora götürmesini söyler. Ege, babasının evine gittiğinde bir takım adamların onu sıkıştırıp damadından para istemeye zorladığını görür. Ablasının da Han’la evlendiğini öğrenmiş olur. Han, iki kez İnci’nin babasına para verir. Ege, ablasına babasının Han’ı evlendiklerini dedelerine söylemekle tehdit edip para istediğini anlatır.

Ona, herkesten önce bunu dedesine kendisinin anlatmasını ister. Esra, Esat ile görüşüp Han hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışır. Onun yurttayken bir öğretmenine aşık olduğunu, kadının fularını sakladığını, o fular bir arkadaşının eline geçince neredeyse onu boğacağını anlatır. Esra, duydukları karşısında şok olur ve İnci’ye şüphelerinin yersiz olmayabileceğini söyler.

Gülben, yerde bulduğu alyansla abisinin yanına gidip konuşmak ister. Ancak onu yatağında göremeyince kendilerini terk ettiğini zanneder. Han ise, eski arabanın bagajında sakladığı kadın maketinin boynuna öğretmenin fularını bağlayıp onunla dertleşir. İnci, onu eski arabanın içinde görür. Ne yaptığını anlamaya çalışırken dedesi arkasından seslenir.

Masumlar Apartmanı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Han İle İlgili O Gerçeği Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler