Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Han İle İlgili O...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Han İle İlgili O Gerçeği Öğreniyor Mu?

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 7. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hikmet, İnci’yi eski karısı Perihan zannedip içeri alıyor. Safiye’yi ve Gülben’i de hizmetçi zannediyor. Sinir krizi geçiren Safiye’yi sakinleştirmeye çalışırken İnci onun eline dokunuyor. Gülben, abisinin yere düşürdüğü yüzükten onun İnci’ye evlendiğini anlıyor. Esra, Esat’la buluşup Han ile ilgili bilgi almaya çalışıyor. Duyduğu şeyi İnci’ye anlatıyor. Han, eski arabadaki makete çok sevdiği öğretmeninin fularını takip onunla konuşuyor. Onu takip eden İnci, Han’ı eski arabanın içinde görüyor. İnci, Han ile ilgili o gerçeği öğreniyor mu?

Salı Dizileri 2020

İnci Han İle İlgili O Gerçeği Öğreniyor Mu?

Masumlar Apartmanı 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Han, ablasını sakinleştirmek için elinden geleni yapıyor. İnci, gitmeye çalıştıkça Hikmet bey ona engel oluyor. Safiye, İnci’ye evden defolup gitmesini söylediğinde Hikmet, onu evden kovuyor. İnci, Safiye’yi sakinleştirmek için yanına gidip eline dokunuyor. Safiye, elini temizlemek için saatlerce banyoya gidip elini çamaşır sularıyla yıkayıp yaralıyor. Hikmet beyi ise yerinden bir yere göndermiyor.

MASUMLAR APARTMANI 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hikmet, saatlerce Safiye’nin gelmesini ve üzerini çıkartmasını bekliyor. Ege, Han’ı babasını öldürmekle suçluyor. İnci’de ona babasına ne yaptığını sorduğu sırada Ege’yi babası arayıp iyi olduğunu söylüyor. Han’ı boş yere suçladığı için İnci ondan özür diliyor. İnci, Han’a ablasının iyi olmadığını onu bir doktora götürmeleri gerektiğini söylüyor.

Han, İnci’ye büyük tepki gösterip asıl onun dedesini bir doktora götürmesini söylüyor. Ege, babasının evine gittiğinde bir takım adamların onu sıkıştırıp damadından para istemeye zorladığını görüyor. Ablasının da Han’la evlendiğini öğrenmiş oluyor. Han, iki kez İnci’nin babasına para veriyor. Ege, ablasına babasının Han’ı evlendiklerini dedelerine söylemekle tehdit edip para istediğini anlatıyor.

Ona, herkesten önce bunu dedesine kendisinin anlatmasını istiyor. Esra, Esat ile görüşüp Han hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Onun yurttayken bir öğretmenine aşık olduğunu, kadının fularını sakladığını, o fular bir arkadaşının eline geçince neredeyse onu boğacağını anlatıyor. Esra, duydukları karşısında şok oluyor ve İnci’ye şüphelerinin yersiz olmayabileceğini söylüyor.

Gülben, yerde bulduğu alyansla abisinin yanına gidip konuşmak istiyor. Ancak onu yatağında göremeyince kendilerini terk ettiğini zannediyor. Han ise, eski arabanın bagajında sakladığı kadın maketinin boynuna öğretmenin fularını bağlayıp onunla dertleşiyor. İnci, onu eski arabanın içinde görüyor. Ne yaptığını anlamaya çalışırken dedesi arkasından sesleniyor.

Masumlar Apartmanı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülben Abisinin İnci’yle Evlendiğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler