Ana SayfaDizilerBaraj 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım'ın Evlenme Teklifine Nehir Ne Yanıt...

İlgili Postlar

Baraj 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım’ın Evlenme Teklifine Nehir Ne Yanıt Verecek?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baraj, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nehir, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Çok kan kaybeden Nehir’e Tarık kan veriyor. Zerrin, delil yetersizliğinden serbest kalıyor ve soluğu Nehir’in yanında alıyor. Nazım, Nehir’i eve getiriyor. Ama eski karısı yanındaki kızla Nazım’ın kapısını çalıyor ve Ayşe’nin onun kızı olduğunu söylüyor. Onların gelmesiyle Nehir, İstanbul’a dönmek istiyor. Ondan ayrılmak istemeyen Nazım, Nehir’e evlenme teklif ediyor. Nazım’ın evlenme teklifine Nehir, ne yanıt verecek?

Salı Dizileri 2020

Nazım’ın Evlenme Teklifine Nehir Ne Yanıt Verecek?

Baraj dizisinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir’i yaralı bir şekilde gören nişan davetlileri İbrahim’in yayınladığı videoyu göremez. Sadece Halil, görüyor. Zaten, Zahra ile Tarık’tan şüphelenen Halil, onların ilişkisi olduğundan emin oluyor. İbrahim, Halil’i götürüp sakinleştirmeye çalışıyor. O sırada da Zahra, Tarık’ı arayıp kocasının videoyu izleyip her şeyi öğrendiğini söylüyor.

BARAJ 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zerrin, delil yetersizliğinden serbest bırakılıyor. Nehir’in kaza geçirdiğini öğrenir öğrenmez hastaneye koşuyor. Derdi, onu bir an evvel İstanbul’a götürmektir. Çok kan kaybeden Nehir’e, kanı uyan Tarık kan veriyor. Zahra’nın telefonuyla onun yanına konuşmaya gidiyor. İkili konuşurken Zahra, karnındaki bebeğin onun olduğunu söylediği sırada Halil içeri giriyor. Öfkeyle Tarık’ın üzerine yürüyor ve arbede sırasında yere düşüp kafasından feci bir şekilde yaralanıyor.

Halil, oracıkta ölüyor. Tarık, polise teslim olmak istiyor. Ancak Zahra, ona engel oluyor. Zahra ile Tarık, Halil’in cesedini alıp ıssız bir yere götürüp gömmeye çalışıyorlar. Ama tam o sırada bir arabanın yanlarına doğru geldiğini görüyorlar. Nazım’ın eski eşi, kızıyla birlikte gidecek yeri olmadığını için onun yanına geliyor.

Önce Nazım, onları içeri almıyor. Ama Nehir’in ısrarıyla içeri alıp yiyecek bir şeyler veriyor. Kadın Nazım’a, Ayşe’nin onun kızı olduğunu isterse DNA testi yaptırabileceğini söylüyor. Mecburen Nazım, test sonucu çıkana kadar onların kalmalarına izin veriyor. Onların evde kalmasıyla Nehir, Nazım’a İstanbul’a döneceğini söylüyor. Nazım, aralarındaki şeyin adını koymaları gerektiğini anlıyor ve Nehir’e onunla evlenmek istediğini söylüyor.

Baraj 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Zahra’nın Kocasını Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler