Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cumali Efsun'u Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cumali Efsun’u Öldürecek Mi?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 9. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cengiz, Çağatay’a kendisinin Yamaç’la bir anlaşma yaptığını ve kural koyduğunu anlatır. Çağatay ise, o gittikten sonra kendisinin bir anlaşma yapmadığını kural falanda olmadığını söyler. Cumali ile Vartolu, birbirlerine girer. Silahını çeken Cumali, kardeşine doğrultur. Yamaç, Efsun’un hamile olduğunu öğrenir. Çukur 4. sezon 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Babasının ölmesine neden olanlardan birinin de Efsun olduğunu öğrenen Cumali, öfkeyle onun karşısına çıkıp silahını çeker ve ona İdris Koçovalı’nın selamını getirdiğini söyler. Cumali, Efsun’u öldürecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Cumali Efsun’u Öldürecek Mi?

Çukur 4. sezon 9. bölüm 2. fragmanında; Çağatay, Yamaç’ın karşısına geçip ona meydan okuyor. Ona, aslında kendisinden korktuğunu, Çünkü kendisini durduracak hiçbir şeyin olmadığını söylüyor. Vartolu, Cumali’ye karşı Yamaç’ı korumaya çalışıyor. Ona Yamaç’ın mahalleyi korumak için uğraştığını söylüyor. Cumali ise, kendisinin Çukur’a yeteceğini söylüyor ve iki kardeşler birbirlerine giriyor. Efsun’un, babasının öldürülmesinde eli olduğunu anlayan Cumali, onu bulup babasının selamı olduğunu söyleyip silahını ona doğrultuyor.

İşte Çukur 4. sezon 9. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Cengiz, Yamaç’a ailesini gösterip tehdit ettiği sırada, oda boş durmaz ve onu oğullarıyla tehdit eder. Oğullarının başında silah dayanmış olarak gören Cengiz, Yamaç’la bir anlaşma yapar. Ondan Halil İbrahim’in uyuşturucularını patlatmasını ister. Yamaç, bunu severek yapacağını söyleyip harekete geçer.

Karaca, Azer’den kalan kitabın kıvrıldığını görüp, onu bıçakla düzeltmeye çalışırken elini yaralar. Annesi kendisine karşı gelen Karaca’ya engel olamayınca Selim’i arar. Selim, gelip kızıyla konuşup onun elini pansuman eder ve ona Azer’i o kadar seviyorsa neden onu öldürdüğünü sorar. O da, babaannesinin gelip Azer’in elinde dedesinin kanı olduğunu söyleyip eline silah tutuşturduğunu söyler.

Selim, annesine kızının nasıl katil olmasına izin vermesinin hesabını sorar. Mahallenin kızlarından Fidan, dayak yemiş bir vaziyette Mete’ye sığınır. Ona, kendisine bunu yapan adamın yayınladığı videoyu izletir. Sefa, isimli şahısı Vartolu ile Yamaç, mekanında yakalayıp önce uyarır. Sonra onu götürüp kadına nasıl şiddet yapılırmış gösterir. Yamaç. Sefa. denilen kişinin dişlerini kırıp eline verir.

Mahalledeki tüm kadınlarda onu korumak isteyen adamları yere yığar. Cengiz’in istediği Halil İbrahim’in mallarını Yamaç ve Vartolu patlatır. Nedim, patronuna deşifre olduğunu ve artık Çukur da kilerin  durumu anladığını söyler. Yamaç, görevini tamamlayıp Cengiz’in karşısına çıkar.

 Çukur 4. Sezon 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Efsun’un Hamile Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler