Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 11. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020 11. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020, 11. hafta eleme gecesiyle ekrana geldi. Bir hafta boyunca oynanan 3 dokunulmazlık oyununda mücadele eden takımlardan 6 yarışmacı eleme adayı olarak belirlendi. Mavi takımdan 2, Kırmızı takımdan ise 4 yarışmacı eleme potasına düştü. İki turdan oluşan eleme oyununda ilk turda başarılı olan üç yarışmacı, en az bir hafta daha yarışmada kalmaya hak kazandı. İkinci tura kalan üç yarışmacı arasından biri MasterChef hayallerine veda etti. MasterChef 2020 11. hafta elenen yarışmacı kim oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020 11. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2020’nin 11. haftasında Mavi takım iki dokunulmazlık kazandı. Kırmızı takım ise, bir kez dokunulmazlık kazandı. Eleme potasına düşen 6 yarışmacı eleme turu için yerlerini aldı. İki aşamadan oluşan eleme turunun birincisinde şefler, eleme adaylarına Trabzon hurması verdi ve bu ürünü ana ürün olarak kullanarak yaratıcılıklarını da katan bir yemek yapmalarını istediler.

BİRİNCİ ELEME TURU!

Birinci eleme turunda yarışmacılara 45. dakika süre verildi. Bu süre içerisinde yarışmacılar yaratıcılıklarını kullanarak yemeklerini yaptılar. Verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacıların yemeklerini tek tek tadım değerlendirdiler. En başarılı yemeği yapan yarışmacı Eray oldu. İkinci en iyi yemeği yapan yarışmacı Serhat ve üçüncü en iyi yemeği yapan yarışmacı ise Barbaros oldu. Bu üç yarışmacı ilk turu geçerek, yarışmada en az bir hafta daha kalmayı garantilediler.

MASTERCHEF’E KİM VEDA ETTİ?

İkinci eleme turuna kalan Furkan, Tanya ve Uğur için Somer şef ‘Toprak Ana’ isimli imza tabağı hazırladı. Somer şef, yemek ile ilgili püf noktaları açıkladıktan sonra, yarışmacılardan bu yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi. Oldukça zor olan yemek için yarışmacılara tam 75 dakika süre verdi. Bu süre programda şimdiye kadar verilen en süre olarak kayıtlara geçti.

Verilen sürenin bitiminde şefler, üç yarışmacının tabaklarını tek tek değerlendirdiler. En başarılı tabağı yapan Furkan oldu. Geriye Tanya ile Uğur kaldı. İki haftadır son ikiye kalan Tanya’nın morali oldukça bozuktu ve ismini duyunca şaşırmadı. Uğur, elenmekten son anda kurtuldu. MasterChef 2020’nin 11. hafta elenen yarışmacısı Tanya oldu.

MasterChef 11. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler