Ana SayfaDizilerBaraj 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Nazım'ın Kızı Çıkıyor!

İlgili Postlar

Baraj 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Nazım’ın Kızı Çıkıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 12. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tarık, Nehir’in önüne geçer ve sırf onu kıskandırmak için nişanlandığını, Nazım’a nasıl bir şans verdiyse kendisine de vermesini ister. Nermin, onları konuşurken görür ve Nazım’a Nehir’in genç biriyle samimi bir şekilde konuştuğunu gördüğünü söyler. Nazım, Nehir’in Tarık’la görüştüğünü anlayıp sinirlenir. Baraj 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe, Nazım’ın kızı çıkıyor. Şimdi Nazım, ne yapacak?

Salı Dizileri 2020

Ayşe Nazım’ın Kızı Çıkıyor!

Baraj 12. bölüm 2. fragmanında; Nazım, Ayşe’ye DNA testi yaptırır. Test sonuçları çıkana kadar da evde kalmalarına izin verir. Ayşe, Nazım’ın öz kızı çıkar. Durum böyle olunca Nazım’ın tüm planları alt üst oluyor.

İşte Baraj 12. bölüm 2. fragmanı…

BARAJ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Nehir’i yaralı bir şekilde gören nişan davetlileri İbrahim’in yayınladığı videoyu göremez. Sadece Halil, görür. Zaten, Zahra ile Tarık’tan şüphelenen Halil, onların ilişkisi olduğundan emin olur. İbrahim, Halil’i götürüp sakinleştirmeye çalışır. O sırada da Zahra, Tarık’ı arayıp kocasının videoyu izleyip her şeyi öğrendiğini söyler.

Zerrin, delil yetersizliğinden serbest bırakılır. Nehir’in kaza geçirdiğini öğrenir öğrenmez hastaneye koşar. Derdi, onu bir an evvel İstanbul’a götürmektir. Çok kan kaybeden Nehir’e, kanı uyan Tarık kan verir. Zahra’nın telefonuyla onun yanına konuşmaya gider. İkili konuşurken Zahra, karnındaki bebeğin onun olduğunu söylediği sırada Halil içeri girer. Öfkeyle Tarık’ın üzerine yürür ve arbede sırasında yere düşüp kafasından feci bir şekilde yaralanır.

Halil, oracıkta ölür. Tarık, polise teslim olmak ister. Ancak Zahra, ona engel olur. Zahra ile Tarık, Halil’in cesedini alıp ıssız bir yere götürüp gömmeye çalışırlar. Ama tam o sırada bir arabanın yanlarına doğru geldiğini görürler. Nazım’ın eski eşi, kızıyla birlikte gidecek yeri olmadığını için onun yanına gelir.

Önce Nazım, onları içeri almaz. Ama Nehir’in ısrarıyla içeri alıp yiyecek bir şeyler verir. Kadın Nazım’a, Ayşe’nin onun kızı olduğunu isterse DNA testi yaptırabileceğini söyler. Mecburen Nazım, test sonucu çıkana kadar onların kalmalarına izin verir. Onların evde kalmasıyla Nehir, Nazım’a İstanbul’a döneceğini söyler. Nazım, aralarındaki şeyin adını koymaları gerektiğini anlar ve Nehir’e onunla evlenmek istediğini söyler.

Baraj 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tarık Nehir’den Vazgeçemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler