Ana SayfaDizilerMasterChef 11. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 11. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef 2020’i yeni bölümüyle ekrana geldi. 29 Ekim Cumhuriyet bayramına özel, MasterChef ekibi Çanakkale’ye gitti. 100 binlerce şehidin verildiği yerleri gezen yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için şefler, her iki takımdan, beş adet yöresel yemek yapmalarını istedi. Yapılan yemekler, dokuz özel konuk tarafından değerlendirildi ve oylanması sonrasında dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. MasterChef 11. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın, 3. ve 4 eleme adayları kimler oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 11. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla MasterChef ekimi 11. hafta ikinci dokunulmazlık oyunu için Çanakkale’ye gitti. Yarışmacılar, Çanakkale’deki müzeleri ve asıl büyük taarruzun olduğu yerleri gezip duygusal anlar yaşadı. Her bir yarışmacı oradan toprak alıp bir merminin içine koyup boynuna astı.

HAFTANIN İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım ve Kırmızı takım, Çanakkale yöresel lezzetleri yaparak dokunulmazlığı kazanmak için yerlerini aldı. Şefler, takımlardan yöreye ait bey ayrı yemek yapmalarını istedi. Beş farklı yemek dokuz misafire sunuldu ve misafirler oylarını verdi. Sonrasında verilen oylar şefler tarafından tek tek açıldı ve dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Mavi takım, ilk iki yemekte 16’ya 2 gibi büyük bir farkla dokunulmazlığı kazandı. Toplamda ise 30’a 15 skoru elde eden Mavi takım, haftanın ikinci dokunulmazlığı kazanmış oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU! 

Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı. Tanya ile Serhat eleme adayları oldukları için bireysel dokunulmazlık oyununda yer almadılar. Geriye kalan dört yarışmacıdan 45 dakika içinde ana ürün bal kabağı olan yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. Şefler, tadımlarını yaptı ve sonrasında gecenin en başarılı isminin Emir olduğunu açıkladı. Emir, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Emir, eleme adayı olarak Furkan’ı gösterdi. Furkan, haftanın 3. eleme adayı oldu. Takımın, kendi aralarında verdikleri oylama sonucunda en çok oyu alan eleme adayı ise Barbaros oldu. Böylelikle, MasterChef 2020’nin 11. hafta eleme adayları, Tanya, Serhat, Furkan ve Barbaros oldu.

MasterChef’te Şefleri Deliye Döndüren Olay

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler