Ana SayfaDizilerBurcu Kara Kırmızı Oda Dizisiyle Ekrana Döndü!

İlgili Postlar

Burcu Kara Kırmızı Oda Dizisiyle Ekrana Döndü!

Tv 8’in yayınlandığı günden beri büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kırmızı Oda, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünde güzel oyuncu Burcu Kara, başarılı bir avukat olarak karşımıza çıktı. Burcu Kara, Kırmızı Oda dizisiyle ekrana döndü. Hikayesiyle ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde yer alan Burcu Kara’nın hayranları onu ekranda tekrar görmekten büyük mutluluk duydular.

Burcu Kara kimdir?

Burcu Kara Kırmızı Oda Dizisiyle Ekrana Döndü!

Kırmızı Oda dizisinin 9. son bölümünde Burcu Kara, evli iki kız çocuğuna sahip başarılı, otoriter bir avukatı canlandırdı. Setten eğlenceli paylaşımlar yapan güzel oyuncu Burcu Kara, arkadaşı Melisa Sözen ile çektirdiği bir fotoğrafı da “Teslim olursan hayat sürprizlerle dolu. Yıllar sonra melek arkadaşımla aynı sette, yan yana.” notuyla paylaşımda bulundu.

İşte Burcu Kara’nın o paylaşımı…

burcu-kara-kirmizi-oda-dizisiyle-ekrana-dondu

Psikolog Gülseren Buğdaycıoğlu’nun kitabından diziye uyarlanan gerçek hayat hikayelerini anlatan Kırmızı Oda’nın her bölümü büyük bir beğeniyle izleniyor. Burcu Kara, otoriter bir anneyi canlandırdı. Kızının tavırlarının değişmesiyle onu alıp doktor Ayşe’ye getiriyor. Doktor Ayşe, Duygu’nun anne ve babasından korktuğunu anlıyor. İçinden çıkamadığı durumu anlattıktan sonra, annesi kızını ihmal etmenin üzüntüsünü yaşayıp hemen kızını tehdit eden kişiye dava açıyor. Duygu ise, annesinden ve babasından boş yere korktuğunu anlıyor.

Kırmızı Oda 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melek Doktor Hanımla Görüşmeye Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler