Ana SayfaDizilerRamo 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Yavuz'dan İntikamını Alıyor Mu?

İlgili Postlar

Ramo 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Yavuz’dan İntikamını Alıyor Mu?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 18. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sibel, Cihangir’in bilgisayarından aldığı bilgilerden Kaman’ın bir mahalle olduğunu öğreniyor. Mahalleyi araştırmak için giden Hasan ve yeğenleri bir takım adamlar tarafından yakalanıyor. Ramo, 19 milyon doları mahalleliye o adamlardan kurtarmak için veriyor. Yavuz, Ramo’yu Sibel’i hapse attırmakla tehdit edip Cihangir’in elindeki üzerinde parmak izi olan silahı istiyor. Yavuz, silahı alıyor. Ancak anlaşmaya uymayıp Sibel’e ait belgeleri vermiyor. Ramo’yu elindeki silahla yakalayıp onu vurup silahı alıp kaçıyor. Ramo 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, Yavuz’dan intikamını alıyor mu?

Cuma Dizileri 2020

Ramo Yavuz’dan İntikamını Alıyor Mu?

Ramo 19. bölüm 1. fragmanında; Ağır yaralanan Ramo’nun kalbi duruyor ve tekrar hayata dönmeyi başarıyor. Gözlerini açtığında karşısında Sibel’i görüyor ve onun mahallede ne işi olduğunu soruyor. Aynı soruyu Nehir’de Sibel’e soruyor. Yavuz, Sibel’i arayıp polise Ramo’yu kendisinin vurduğunu söylerse onunda kendisininde hapse düşeceğini söylüyor. Cihangir ve Doğu’da Yavuz’un peşine düşüyor. Ramo, Yavuz’u bulup karşısına çıkıp silahını çekiyor.

İşte Ramo 19. bölüm 1. fragmanı….

RAMO 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sibel, Kaman’ın bir mahalle olduğunu Cihangir’in bilgisayarındaki dosyadan öğreniyor ve Fidan’ı arayıp ona anlatıyor. Fidan, Ramo’ya Kaman’ın bir mahalle olduğunu ve bir takım adamların orayı ele geçirdiğini, mahalleyi yıkıp site yapacağını söylüyor. Hasan yeğenleriyle birlikte mahalleye gidiyor. Fidan’da Hasan’ın karısıyla birlikte mahalledeki kadınlarla konuşmak için mahalleye gidiyor. Bir takım adamlar gelip Hasan ve yeğenlerine silah çekiyor.

Fidan, onları görüyor. Ama mahalleliden onları borçlandırıldığını öğreniyor. 19 milyon doları mahallenin tepesinden yere boşaltıyorlar. Mahalle o paralarla başlarındaki beladan kurtuluyor. Cihangir, Yavuz’un kendisine ihanet ettiğini anlıyor ve kaçıyor. Yavuz, Ramo’ya elinde Sibel’i hapse götürecek imzalı belgelerin olduğunu, eğer Cihangir’in elinde parmak izi olan silahı kendisine getirirse o belgeyi ona vereceğini söylüyor.

Ramo, bir plan yapıyor ve Doğu’nun ve Cihangir’in Yavuz’un yurt dışına kaçacağını zannetmesini sağlıyor. Cihangir, sakladığı o silahı yerinden çıkartıp Doğu’ya veriyor ve onu hemen emniyete ulaştırmasını istiyor. Yolda Yavuz, Doğu’nun önünü kesip silahı elinden alıyor. Ramo, Yavuz’dan Sibel’e ait belgeleri istiyor. O da vermek istemeyince o silahı alıp kaçırıyor. Yavuz, Ramo’nun elindeki silahı almak için onun evinin önünde pusu kuruyor. Onu vurup elindeki silahı alıp kaçırıyor. Ramo, tamda doğum gününde kanlar içinde yere yığılıyor.

Ramo 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Yavuz’un İstediği Silahı Bulup Sibel’i Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler