Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Mehdi Boşanıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Mehdi Boşanıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir,18. yeni bölümüyle 4 kasım çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Zeynep, eline aldığı çekiçle kapıyı kırıp dışarı çıkar. Önce Mehdi ile konuşmaya gider ve ondan boşanacağını söyler. Sonra işine gider. Bir ev bulur ve Barış beyden evi tutmak için avans ister. Müjgan, hemen Benal’i eve getirir. Mehdi, Benal’i görünce sinirlenip Nuh’un evine gider. Cemile’nin konuşmasından sonra Mehdi, Zeynep’ten özür dilemeye gider. Hatta önünde diz çöküp kendisini af etmesini ister. Doğduğun Ev Kaderindir 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep ile Mehdi boşanıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep İle Mehdi Boşanıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 18. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, Mehdi’ye her şeyi onun bitirdiğini, bundan sonra kendisinden ona iyi bir cümle olmayacağını söylüyor. Barış beyle konuşan Zeynep, ona boşanacağını anlatıyor. Zeynep ile Mehdi, mahkemeye çıkıyor. Hakim, Zeynep’e boşanmak isteyip istemediğini soruyor. O da boşanmak istediğini söylüyor. Bakalım Mehdi, Zeynep’ten boşanmayı kabul edecek mi?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 18. bölüm 1. fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 17. BÖLÜM ÖZETİ! 

Mehdi’nin Zeynep’i işe göndermemek için kapıyı kilitlemesi onu çocukluğuna götürür. Çocukluğunda da babası, Zeynep’i okula göndermemek için kapıyı kilitlemiştir. Zeynep, eline aldığı çekiçle kapıyı kırar. Kapıyı kırarken kolu yaralanıyor. Sonra Mehdi’nin yanına gidip, ondan boşanacağını söyler.

Mehdi, perişan halde durumu Nuh’a anlatır. Nuh’da, Zeynep’in boşanması için onun her şeyi yaptığını söyler. Zeynep, kiralık bir ev bulur. Kapora vermek için parası olmayan Zeynep, muhasebeden avans ister. Verilemeyeceğini öğrenince Barış beye gidip ondan rica eder. Bu arada şirket yurt dışı seyahati için Zeynep’ten pasaportunu ister. Daha bundan Mehdi’nin haberi yoktur.

Mehdi, eline bir buket gül alıp Zeynep’in iş yerine gider. Ama gülleri ona veremeyeceğini anlayıp çöpe atar. Zeynep’in, orada ne kadar yoğun çalıştığını görür. Zeynep, Mehdi’yi iş arkadaşlarıyla ve Barış’la tanıştırır. Daha sonra ikili oturup bir konuşur. Zeynep, kararının kesin olduğunu ve ondan boşanmak istediğini söyler.

Müjgan, hemen Benal’i arar. Ona Sakine’nin dairesine taşınabileceğini söyler. Mehdi, Nuh’un evine gider. O sırada Zeynep eve gidip eşyalarını Sultan’ın evine taşır. Müjgan iğneli laflarına devam eder. Zeynep, ona içinin kararmış olduğunu eğer bir ışık bulursa ona yardım edebileceğini söyleyip gider.

Kapıda Benal’le karşılaşırlar. Cemile, Mehdi’ye kendi yaşadıklarını hatırlatıp Zeynep’ten af dilemesini ister. Nuh’da aynı şeyi söyleyince Mehdi, bütün cesaretini toplayıp Zeynep’le konuşmaya gider. Zeynep’in kararlı olduğunu görünce önünde diz çöker.

Doğduğun Ev Kaderindir 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi’yi Af Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler